dinsdag 9 november 2021

De gebakken lucht van Xpose Protocol

EMERCE
De gebakken lucht van Xpose Protocol
Het team achter de token Xpose heeft aangekondigd dat ze half december de strategie voor de komende tijd gaan toelichten. Het team spreekt via Telegram berichten tegen dat het initiatief wordt opgedoekt. Maar de houders van de munt blijven sceptisch.
Lees verder

Marktkapitalisatie crypto naar 3 biljoen dollar
Volgens de jongste gegevens van CoinGecko heeft de totale marktkapitalisatie van alle cryptomunten nu de duizelingwekkende hoogte van 3 biljoen dollar bereikt. Dat komt omdat Bitcoin en Ethereum inmiddels resp. 66.000 en 4790 dollar waard zijn.
Lees verder

EDAY: Schijnveiligheid over 3rd party cookies
Google geeft een gevoel van schijnveiligheid met het uitstel van uitfaseren van 3rd party cookies in browser Chrome, stelt Chris Parks.
Lees verder

'Afpersers MediaMarkt eisen 50 miljoen dollar'
Criminelen die de verkoopsystemen van de MediaMarkt hebben platgelegd, eisen 50 miljoen dollar (43 miljoen euro) losgeld in ruil voor toegang tot de gegijzelde systemen. Er wordt momenteel onderhandeld over de betaling, meldt RTL Nieuws.
Lees verder

Adeptiv gaat door als Springbok
Adeptiv, het label van onder meer Yourzine en Searchresult, neemt de naam van zijn nieuwe eigenaar aan: Springbok. Het zint op meer overnames.
Lees verder

'Eis afpersers MediaMarkt aanvankelijk 240 miljoen dollar'
De afpersers van MediaMarkt wilden aanvankelijk 240 miljoen dollar hebben om de retailers weer toegang tot hun bestanden te geven. Dat schrijft Bleepingcomputer.
Lees verder

OKay lanceert in Gent automatische winkel
Okay opent vandaag een 'automatische winkel' in het hart van Gent die 24/7 open is. Via een QR-code krijgen consumenten toegang tot alle producten in de kleine stadswinkel.
Lees verder

Boekingsplatform TRAVIS Road Services haalt 5 miljoen euro op
TRAVIS Road Services heeft 5 miljoen euro opgehaald bij Versteijnen, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Shell Ventures. Via het boekingsplatform kunnen transportbedrijven essentiele diensten regelen, zoals een wasbeurt, tanken en betaald parkeren. Met de investering kan TRAVIS haar Europese groei verder versnellen.
Lees verder

Geen kerstsluiting in de App Store voor ontwikkelaars
Apple breekt met een jarenlange traditie. Tijdens de feestdagen blijft de App Store dit jaar gewoon open voor ontwikkelaars.
Lees verder