Doorgaan naar hoofdcontent

Ahold Delhaize onderzoekt beursgang bol.com

EMERCE
Ahold Delhaize onderzoekt beursgang bol.com
Moederbedrijf Ahold Delhaize onderzoekt hoe het een deel van zijn dochter bol.com naar de beurs kan brengen om de waarde […]
Lees verder

Amerikaanse staten dienen aangepaste klacht in tegen Google
Een groep Amerikaanse staten onder leiding van Texas heeft een gewijzigde klacht ingediend tegen Google. Daarin wordt het techbedrijf beschuldigd van dwingende tactieken en het overtreden van antitrustwetten op de advertentiemarkt. Tegen het techbedrijf lopen versch
Lees verder

Cellnex neemt Media Gateway Hilversum over
Cellnex heeft het Media Gateway-datacenter in Hilversum overgenomen van Red Bee. De overname past in de groeistrategie van Cellnex, zo zegt het bedrijf.
Lees verder

B2B Digital: 'De webshop moet geen kopie zijn van je winkel'
Kanaalconflicten zijn van alle tijden, maar vooral in de B2B sector komen ze steeds vaker voor nu bedrijven zelf met e-commerce beginnen. Dat zegt Sander Berlinski, Strategy Lead bij ISM eCompany, op Emerce B2B Digital.
Lees verder

Lyfestylewinkel Hutspot sluit winkels en webshop
Hutspot sluit eind dit jaar beide winkels en stopt dan ook met de webshop.
Lees verder

Belangrijkste update Bitcoin in vier jaar
Meer privacy, minder opslagvereisten en dalende kosten, de nieuwe update van de Bitcoin belooft veel. De update was al in januari 2018 voorgesteld, maar is pas zondag geactiveerd.
Lees verder

Tweede Apple Store in Berlijn 'binnen enkele weken open'
Berlijn krijgt vermoedelijk een tweede Apple Store, volgens de Duitse site iFun. Het betreft een nieuw pand aan de Rosenthaler Stra├če, dat momenteel in de steigers staat.
Lees verder

Candid koopt het Brits Brand Potential
Media- en marketinggroep Candid uit Amsterdam zet zijn eerste stap op de buitenlandse markt met de overname van Brand Potential uit zuid-oost Engeland.
Lees verder

AH-bezorgers gaan pakjes voor PostNL meenemen
Albert Heijn doet in de loop van 2022 een proef met PostNL om postpakketjes mee retour te nemen van AH-bezorgklanten.
Lees verder