woensdag 3 november 2021

Afgelast-Webinar Kansen op het gebied van Green Mobility in de VS

Afgelast-Webinar Kansen op het gebied van Green Mobility in de VS

Dit webinar is door omstandigheden afgelast.

Marktrapport duurzame mobiliteit in de Verenigde Staten

De markt van duurzame mobiliteit in de VS is divers. U krijgt aan de hand van het uitgebreide marktrapport Green Mobility Market Report on the Southeast in the USA 2021 een overzicht van de trends en kansen in de zuidoostelijke staten in de VS.

Lees verder

Nog 1 week voor vaststelling TVL Q1 2021

Ondernemers die Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q1 2021 hebben aangevraagd maar nog geen vaststelling hebben doorgegeven, hebben hiervoor nog een week de tijd.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 31 oktober?

In totaal zijn 352.357 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Samen op weg naar nieuw GLB

Het GLB verandert in 2023. Dat lijkt nog ver weg, maar is dichterbij dan u denkt. In het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB), dat toekomstbestendig boeren sterker gaat belonen, verandert er veel. We willen u nu al meenemen in deze veranderingen. Zodat u zich hierop kan voorbereiden.

Aan de tafel

Op 30 november praten wij u in 1,5 uur graag bij over nieuw GLB:

Lees verder

The Next Step - Bijeenkomst over toekomst ondernemerschapsonderwijs

Heb je interesse in of ben je actief betrokken bij het geven van ondernemerschapsonderwijs? En wil je weten wat er speelt op het gebied van dit thema in het hoger onderwijs en mbo? Woon dan op maandag 15 november het evenement 'The Next Step' bij. Deze middag draait het om de toekomst van ondernemerschapsonderwijs: speciaal voor alle betrokkenen uit het onderwijs en ondernemers.

The Next Step is de opening van de Global Entrepreneurship Week, een viering van start-ups die idee├źn tot leven brengen en onderwijs dat ondernemerschap stimuleert in samenwerking met bedrijven. 

Lees verder