dinsdag 12 oktober 2021

Webinar verduurzaming maatschappelijk vastgoed: financiering en techniek

Webinar verduurzaming maatschappelijk vastgoed: financiering en techniek

Werkt u voor een gemeente of instelling die maatschappelijk vastgoed wil verduurzamen? Tijdens dit interactieve webinar krijgt u succesvolle voorbeelden uit de praktijk. De focus ligt op toepasbare business cases en (innovatieve) techniek. 

Lees verder

"Met hulp van een octrooiadviseur konden wij met beperkt budget toch onze innovatie beschermen"

Wat doe je als je wél een innovatief idee hebt, maar weinig geld om het te beschermen? Dan ga je op zoek naar een low-budget-oplossing. Uit tijd- en geldgebrek had Freek van Welsenis, medeoprichter van start-up Hable, de techniek achter zijn braille-toetsenbord voor mobiele telefoons nog niet beschermd. Met een octrooiadviseur van Octrooicentrum Nederland lukte het hem toch om met een beperkt budget de eerste versie van zijn product te beschermen.

Lees verder

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg (RMV 2021)

In één dag de hele agrarische sector ontmoeten? Dat kan op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. Laat u inspireren door meer dan 400 exposanten. En hoor alles over de verduurzaming van de landbouw bij de stand van RVO.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 10 oktober?

In totaal zijn 337.165 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

"Het verbinden van verschillende mensen en disciplines trekt mij enorm aan in deze functie"

Adviseur klantgegevens Ronald Schoonveld: "Coördineren, organiseren en verbinden. Daar krijg ik energie van!" Samen met zijn team vertaalt hij complexe informatievraagstukken naar haalbare oplossingen. Het doel? Een goede service verlenen aan agrarische ondernemers, zodat het ophalen en registreren van hun gegevens soepel verloopt.

Lees verder