donderdag 14 oktober 2021

Webinar Kansen in biologische producten Polen

Webinar Kansen in biologische producten Polen

Bent u actief in de biologische voedingsmiddelensector en wilt u uitbreiden? In Polen liggen kansen voor Nederlandse bedrijven in biologische landbouwproducten. Volg het webinar Kansen in biologische producten Polen op 26 oktober 2021. Hier wordt ook het sectorrapport over biologisch voedsel in Polen gepresenteerd. U volgt het webinar via YouTube.

In dit webinar krijgt u:

Lees verder

"Ik werk continu aan nieuwe applicatieonderdelen, waardoor het geen routinewerk wordt"

"Een langdurige opdracht? Niets voor mij!", dacht Herma van Wonderen toen ze in 2018 als functioneel beheerder gedetacheerd werd bij RVO. "De afwisseling die bij korte detacheringsopdrachten komt kijken heeft mij altijd geprikkeld. Een vaste aanstelling stond dan ook niet op mijn wensenlijst."

Totdat Herma bij RVO aan de slag ging. Ze kreeg een vaste aanstelling aangeboden. "En die heb ik met beide handen aangenomen. Ik ben daar nog steeds erg blij mee."

Lees verder

Zakendoen buiten de EU? Profiteer van handelsakkoorden

Doet u zaken buiten de Europese Unie? En maakt u gebruik van de voordelen van internationale handelsafspraken? Kom erachter tijdens het Nationaal Export Event (NEX21) op 3 november in Den Bosch. Doe mee aan de kennissessie 'Profiteren van handelsakkoorden'.

Lees verder

De OTFLOW-mat bevaart verre zee├źn

Als Ronald Hagenstein Otto de Groot ontmoet heeft hij net besloten dat hij ondernemer wil worden. De Groot was juist op zoek naar iemand om zijn product, de OTFLOW, aan de man te brengen. De samenwerking was snel een feit. De Groot ontwikkelde samen met Wageningen Universiteit een systeem voor een betere luchtverdeling in zeecontainers met fruit: de OTFLOW, een duurzame vloermat.

Lees verder

Nederland naar techbeurs CES met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen
Logo's van Nederlandse bedrijven die meedoen met CES2022

70 Nederlandse innovatieve groeibedrijven gaan op 5 januari 2022 mee naar de grootste techbeurs ter wereld, de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

Lees verder