dinsdag 26 oktober 2021

"Studenten zijn bij ons echt onderdeel van het team"

"Studenten zijn bij ons echt onderdeel van het team"

Boy Rolloos staat in de Top 100 van jonge duurzame ondernemers als ceo en mede-oprichter van Forest Living in Zwolle. Een start-up die de wereld door wonen energie- en CO2-neutraal wil maken. De 28-jarige heeft nog een andere passie: studenten via stages ondernemende vaardigheden aanleren en de kloof tussen mbo en hbo te dichten. "Zo halen we als bedrijf meteen nieuwe inzichten en creativiteit binnen."

Lees verder

Offshore wind gids zet Nederlandse expertise in de spotlights

Een gids die de Nederlandse offshore windsector in al zijn dimensies op de internationale kaart zet.

Lees verder

"In ons bedrijf is werkend leren vanzelfsprekend"

Ze kreeg het ondernemen met de paplepel mee, nam het bedrijf over van haar ouders en staat nu aan het roer van een organisatie met 65 vakkundige medewerkers. Angelique Nijhof werkt daarbij veel en graag samen met het onderwijs. Zo is ze medeoprichter van Innovatiehub Salland waar studenten aan innovatiechallenges in de praktijk werken. Haar motivatie staat ook online: bij de Nijhof-groep is werkend leren vanzelfsprekend.

Lees verder

"Studenten komen tot bloei door praktijkopdrachten"

Een ondernemer met een onderwijshart. Zo kun je medeoprichter Frank Cuijpers van Branding agency DeltaZuid in Waalre het beste typeren. Zijn bedrijf biedt al meer dan 12 jaar stageplekken aan mbo-, hbo- en wo-studenten die eerst moeten solliciteren. "Zo ontstaat de juiste match."

Lees verder

Nederlands Paviljoen tijdens Bio360 Expo 2022 in Nantes, Frankrijk

Bent u werkzaam in de biogas- of bio-energiesector? En bent u nieuwsgierig naar de Franse markt? Op 26 en 27 januari 2022 is Nederland 'country of the year' op de Bio360 Expo in Nantes! Neem met uw bedrijf deel aan het Nederlands Paviljoen.

Meld u snel aan, want er zijn slechts 6 stands beschikbaar.

Country of the year

Nederland staat centraal tijdens deze beurs:

Lees verder