maandag 18 oktober 2021

Sotheby’s gaat tweemaal per jaar digitale kunst veilen

EMERCE
Sotheby's gaat tweemaal per jaar digitale kunst veilen
Veilinghuis Sotheby's komt met een speciaal platform voor digitale kunstwerken, memes en plaatjes die als non-fungible token (NFT) worden verkocht.
Lees verder

Centrum voor Veiligheid en Digitalisering van start
Het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering (CVD) in Apeldoorn is officieel van start gegaan. In het bijzijn van de aanjager van het centrum Lodewijk Asscher en de bestuurders van de partners gaf Gerrit van der Burg, voorzitter van het College van procureurs-generaal, het startsignaal voor de opening.
Lees verder

NY Times test eigen, nieuwe audio-app
De New York Times doet de komende maanden een proef met een eigen audio-app. Die omvat meer dan alleen de podcasts van de uitgeverij.
Lees verder

Continuous scrolling ingevoerd bij Google Search
Er komt geen einde meer aan de pagina met zoekresultaten bij zoekmachine Google. De resultatenpagina krijgt een nieuwe vormgeving waarbij het bodem uit de pagina verdwijnt.
Lees verder

'Social commerce wordt niks in Europa'
De hypeterm social commerce zingt al tijden rond, maar volgens de analisten van investeerder ARK Invest wordt het niets met social commerce in Europa.
Lees verder

Weer problemen met WordPress plug-in
Onderzoekers van Jetpack waarschuwen voor kwetsbaarheid in de plug-in WP Fastest Cache voor WordPress. Zo'n 600.000 WordPress sites lopen het gevaar door kwaadwillenden te worden overgenomen.
Lees verder

Jumbo test abonnement Jumbo Bezorgeloos
Jumbo voert momenteel een bezorgpilot uit onder de naam Jumbo Bezorgeloos. Het gaat om een test met bezorgabonnementen, weet Distrifood.
Lees verder

PvdD wil opheldering over camera op zelfscanner van Albert Heijn
De Partij voor de Dieren (PvdD) wil van demissionair minister Dekker voor Rechtsbescherming duidelijkheid over een camera op de zelfscanner van Albert Heijn.
Lees verder

JD.com opent eerste winkel in Leiden
JD.com opent volgende maand een fysieke winkel in Leiden. Onder de naam Ochama - in plaats van JD Sports, een ander bekend winkelmerk - betreedt de Chinese retailer officieel de Nederlandse markt.
Lees verder