donderdag 7 oktober 2021

SEEH voor VvE’s breidt uit met subsidie voor oplaadpuntenadvies

SEEH voor VvE's breidt uit met subsidie voor oplaadpuntenadvies

De Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is op 1 oktober 2021 uitgebreid met een oplaadpuntenadvies voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's) met een eigen parkeergelegenheid.

Lees verder

NBSO Nantes hielp biogasbedrijf aan goede marktentree in Frankrijk

Je wilt groeien met je bedrijf en bent benieuwd naar de mogelijkheden in het buitenland. Hoe begin je? En waar kun je terecht met vragen? Zo'n 2 jaar geleden ging het Nederlandse bedrijf Greenmac de uitdaging aan. Ze gingen de Franse markt op, en met succes! De hulp die zij daarbij kregen van het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Nantes, bleek erg waardevol.

Lees verder

"Wij maken circulaire textielverf uit schimmels"

Textielverf is een van de grootste vervuilers in de kledingindustrie. Een oplossing hiervoor wordt vaak gezocht in verf uit groenten, zoals bieten. Die zijn echter hard nodig als voeding voor mensen. Ilse Kremer van Startup Fabulous Fungi biedt een alternatief: "Wij maken verf van schimmels die we produceren op reststromen en mooie felle kleuren geven."

Lees verder

"Onze verfpoeder zorgt voor een flinke verlaging van de CO₂-uitstoot"

Op zoek naar innovatieve duurzame producten, liep het Facility Management van Nationale Nederlanden aan tegen de circulaire verfpoeders van RAW Paints. Deze verfpoeder bevat geen toevoegingen en pesticiden. Ook wordt het product pas ter plekke gemengd met water.

Lees verder

B2B matchmaking tijdens Food Technology

Op 1 en 2 december vindt hybride matchmaking plaats tijdens de vakbeurs Food Technology 2021 in 's-Hertogenbosch voor ondernemers op het gebied van hightech innovatie in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder