donderdag 28 oktober 2021

’s Werelds eerste smartphone met een 1.0 inch beeldsensor

EMERCE
's Werelds eerste smartphone met een 1.0 inch beeldsensor
Sony introduceert de Xperia PRO-1 voor vloggers en contentmakers. De Xperia PRO-I combineert een 1.0 inch sensor, een 24 mm ZEISS Tessar Optics objectief, geavanceerde beeldverwerking, snelle AF (autofocus), 4K 120p video-opname en meer professionele functies in een ultradunne smartphone van 8,9 mm.
Lees verder

Nieuw advertentieformaat voor digital out of home: The Cube
Digital Out of Home (DOOH) inkoopplatform Sage+Archer lanceert een nieuw advertentieformaat The Cube, een geanimeerde creatie die bestaat uit twee of drie zijdes die automatisch roteren.
Lees verder

Voorloper Welkom Energie raakte ook al in de problemen
De ondergang van energieleverancier Welkom Energie lijkt niet op zichzelf te staan. De voorloper EnergieFlex ging ook al failliet door speculatie op de spotmarkt.
Lees verder

Genomineerden Friends of Search Awards 2021 bekend
BOVAG, Smulweb en Intergamma maken kans om de Friends of Search Awards te winnen in categorie Search Engine Optimization (SEO). In de categorie Search Engine Advertising (SEA) dingen Albert Heijn, HEMA en Heinen Delfts Blauw mee.
Lees verder

Budget Thuis en Youfone blijven bij KPN
KPN heeft opnieuw meerjarencontracten afgesloten met Budget Thuis en Youfone. Deze wholesale-aanbieders hebben hun contracten met vijf jaar verlengd.
Lees verder

Klarna sluit aan op Stripe
De internationale leverancier van internetkassa's Stripe sluit Klarna aan en biedt zijn klanten, webwinkels, daarmee de optie om 'achteraf betalen' op te nemen in hun checkouts.
Lees verder

Cisco introduceert Webex Hologram: de toekomst van vergaderen
Cisco heeft tijdens WebexOne een voorproefje gegeven van zijn nieuwste hybride samenwerkingstool. Volgens het bedrijf gaat hem om de eerste real-time holografische vergaderoplossing in de sector die gebruik maakt van AR-headsets om 'levensechte 3D-hologrammen te creëren'.
Lees verder

Overname Arm door Nvidia wordt nader onderzocht
De Europese Commissie start een uitgebreider concurrentieonderzoek naar de voorgenomen overname van chipspecialist Arm door Nvidia. De commissie denkt dat de overname kan leiden tot hogere prijzen en verminderde innovatie.
Lees verder

GroupM groeit 17 procent
Media- en reclamebureau GroupM groeide afgelopen jaar met zeventien procent. Wunderman Thompson schrijft volgens eigenaar WPP Group ook dubbele cijfers.
Lees verder