donderdag 21 oktober 2021

‘PayPal wil Pinterest overnemen’

EMERCE
'PayPal wil Pinterest overnemen'
Betaalbedrijf PayPal zou gesprekken voeren over een overname van het elektronische prikbord Pinterest. Dat meldden bronnen aan persbureau Bloomberg.
Lees verder

Loewe terug met bild c televisie
Het Duitse merk Loewe is terug van weggeweest. De nieuwe Loewe bild c televisie werd wederom ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor van Loewe in Kronach, Oberfranken. Productie en kwaliteitscontrole zijn stevig verankerd in de Duitse vestiging en korte afstanden zorgen voor een duurzame productie.
Lees verder

Instagram nu volledig operationeel via web
Instagram gebruikers kunnen vanaf vandaag ook berichten plaatsen via het web. Tot voor kort konden op het web alleen berichten gelezen worden. Er zijn wel beperkingen: video's mogen niet langer zijn dan een minuut.
Lees verder

Bij helft Nederlandse huishoudens ligt glasvezel
Bij de helft van de Nederlandse huishoudens is inmiddels een glasvezelkabel aangelegd. Dat staat in de nieuwste Telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
Lees verder

Browser Brave lanceert eigen zoekmachine
De browser Brave vervangt de standaard ingestelde zoekmachine voor nieuwe gebruikers door de eigen zoekmachine. De aanpassing geldt vooralsnog alleen voor Amerikaanse, Britse, Canadese, Duitse en Franse gebruikers.
Lees verder

RTL Group in joint-venture met digi-reclamespecialist Amobee
RTL Group richt een joint-venture op met het Amerikaanse Amobee. Het nieuwe TechAlliance brengt technologie van beiden bij elkaar om de Europese online uitgevers- en adverteerdersmarkt te bedienen.
Lees verder

Shopify geeft artiesten merchandising met integratie Spotify
Spotify sluit een strategische samenwerking met Shopify zodat musici een winkeltje kunnen openen op hun artiestenpagina in de muziek-app.
Lees verder

OM wil gevangenisstraf voor 'zeer geniepige' oplichting
De officier van justitie heeft een gevangenisstraf van 24 maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, geëist tegen een internetoplichter.
Lees verder

Snap opent creative AR-studio voor merken
Snap kondigt de lancering aan van Arcadia, een nieuwe wereldwijde creatieve studio voor branded augmented reality.
Lees verder