donderdag 21 oktober 2021

Orderchamp lanceert inkoopevenement Christmas Ball

EMERCE
Orderchamp lanceert inkoopevenement Christmas Ball
Orderchamp, het digitale inkoopplatform voor merken en retailers, organiseert van 20 tot 25 oktober het online inkoopevenement Christmas Ball. Retailers kunnen dan voordelig unieke kerst en cadeau-artikelen inkopen.
Lees verder

Linehub neemt een strategisch belang in Trendata en New-Media
Linehub neemt een strategisch belang in market intelligence specialist Trendata en marketingbureau New-Media.
Lees verder

Facebook krijgt fikse boete voor 'tegenwerken' Britse waakhond
Facebook heeft een boete van 50,5 miljoen pond gekregen van een Britse waakhond voor het opzettelijk achterhouden van informatie met betrekking tot de overname van Giphy.
Lees verder

Facebook test digitale portemonnee
Facebook is eindelijk begonnen met een bescheiden proef van de Novi digitale portemonnee in de VS en Guatemala, meer dan twee jaar nadat het voor het eerst werd aangekondigd.
Lees verder

EU wil nieuwe regels voor registratie domeinnamen
Het anoniem registreren van domeinnamen wordt een stuk lastiger als het aan de Europese Unie ligt. Weliswaar moeten gebruikers ook nu een naam, adres en telefoonnummer opgeven, maar in de praktijk worden die gegevens nauwelijks gecontroleerd.
Lees verder

Sligro, Opti-flor en Kramp naar Emerce B2B Digital
Mede door corona startte orchidee├źnkwekerij Opti-flor in maart 2020 met een webshop voor consumenten. E-commerce bleek het begin van een nieuwe focus naast de traditionele kanalen: Opti-flor richt zich sindsdien in toenemende mate op de consument. Melvin van der Zeyden, projectmanager E-commerce bij Opti-flor, vertelt op Emerce B2B Digital op 15 november over deze transitie.
Lees verder

Zuid Limburg in trek bij contactcentra
De regio Limburg heeft al zo'n 6000 arbeidsplaatsen bij ongeveer dertig contactcentra. Onder meer Zara, Vodafone, Mercedes en DHL organiseren hun klantenservice vanuit Zuid-Limburg.
Lees verder

Solide groei voor Orange
Orange Belgium sluit een sterk kwartaal af, waarin het aantal mobiele postpaidklanten steeg met 37.000 tot 2,7 miljoen, mede dankzij de Go-portefeuille.
Lees verder

Donald Trump begint eigen sociale netwerk TRUTH Social
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump zal alsnog zijn eigen sociale media-app lanceren, TRUTH Social.
Lees verder