dinsdag 26 oktober 2021

Opnieuw drie overnames voor Nederlandse opkoper webshops

EMERCE
Opnieuw drie overnames voor Nederlandse opkoper webshops
De Nederlandse opkoper van webshops Dwarfs versnelt zijn groei met drie overnames. Eerder dan gepland up zet de start-up zijn volgende financieringstraject in, een proces waarmee het ruim 150 miljoen euro wil ophalen.
Lees verder

Digitale kanalen HEMA versneld doorontwikkeld
De digitale kanalen van de HEMA worden versneld doorontwikkeld om, zo formuleert het bedrijf, een naadloze verbinding met de winkels te maken. Ook in de groeimarkten Duitsland en Oostenrijk wordt in de omni-channel aanpak geïnvesteerd.
Lees verder

Hubside.Store opent nog zes winkels in België
De Franse keten Hubside.Store, gespecialiseerd in refurbished multimedia, wil eind januari nog eens zes vestigingen in Belgie geopend hebben. Een nieuwe winkel werd enkele dagen geleden in Brussel geopend.
Lees verder

Veepee kampt met tekort aan productoverschotten
Flashsalespecialist Veepee kampt met een tekort aan productoverschotten, waardoor het e-commercebedrijf zijn bedrijfsmodel moet aanpassen. Dat blijkt uit een portret van oprichter Jacques-Antoine Granjon in De Tijd.
Lees verder

Phished opent kantoor in VS
Het Leuvense Phished gaat in New York een kantoor openen. Het beveiligingsbedrijf zijn waar 'hackers het hardst toeslaan'.
Lees verder

Zuckerberg: Facebook omkatten voor jongeren, pech voor ouderen
Topman en oprichter van Facebook Mark Zuckerberg zet komende jaren alles op alles om te voorkomen dat jongvolwassenen zijn diensten mijden. Met dat als strategische leidraad in het achterhoofd gaat hij zijn apps omkatten.
Lees verder

BNR begint uitreiking Dutch Podcast Awards 2021
Vanaf vandaag tot en met donderdag vinden bij radiozender BNR de bekendmakingen en uitreikingen plaats van de Dutch Podcast Awards.
Lees verder

AP: Fraudehelpdesk mag geen strafrechtelijke gegevens verwerken
De Fraudehelpdesk mag geen gegevens over mogelijke daders van fraude verzamelen en bewaren. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft een vergunningsaanvraag hiervoor afgewezen. De Fraudehelpdesk is geen opsporingsinstantie en heeft die strafrechtelijke gegevens niet nodig voor zijn taak.
Lees verder

Adobe brengt Photoshop en Illustrator naar het web
De bekende Adobe toepassingen Photoshop en Illustrator zijn voortaan ook direct te gebruiken op het web, zonder downloads. Ook is geen Creative Cloud-abonnement nodig om bestanden te bekijken of van commentaar te voorzien.
Lees verder