vrijdag 29 oktober 2021

Online 10 procent meer omzet in september

EMERCE
Online 10 procent meer omzet in september
De online omzet was in september 10 procent hoger dan in september 2020. Webwinkels hebben 10,8 procent meer omgezet. De online omzet van winkels waarvan de verkoop via het internet een nevenactiviteit is (multi-channelers), groeide met 9 procent, zo meldt het CBS.
Lees verder

Proximus 'goed op weg om onze jaarambities waar te maken'
Proximus sluit naar eigen zeggen een sterk commercieel kwartaal af voor mobiele postpaid, met 58.000 extra kaarten en voor glasvezel, met 14.000 bijkomende klanten.
Lees verder

Kwart is online kerstinkopen al begonnen
Twaalf procent van de Nederlanders heeft zijn online sint- en kerstcadeaus al gekocht en dertien procent slaat komende weken zijn slag. Een grote groep vervroegt zijn inkopen uit angst voor tekorten of vertraging.
Lees verder

Reclamebudgetten onder druk door tekorten retail
Het is niet handig reclame te maken voor producten die niet in de magazijnen of schappen liggen. Daarom vrezen kenners dat adverteerders komende tijd de hand op de knip houden en budgetten beperkt houden.
Lees verder

Website van het Jaar-verkiezing 2021: stemmen in volle gang
Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites en apps van 2021? We zijn bijna halverwege de stemrondes, die op 17 november sluiten. Nieuw dit jaar: De website van het Jaar is nu onderdeel van The Web Awards!
Lees verder

FNV, CNV en Qlix eisen 100 euro erbij voor alle callcentermedewerkers
100 euro per maand meer salaris en eindelijk een fatsoenlijk pensioen. Dat zijn de belangrijkste eisen van de callcentermedewerkers voor hun nieuwe cao. Zij bieden deze maandag samen met FNV, CNV en Qlixs persoonlijk aan bij werkgeversvoorzitter Ronald van Schijndel in Rotterdam.
Lees verder

Nieuwe datingapp gaat strijd aan met 'nepprofielen en vluggertjes'
Een nieuwe datingapp zegt de strijd aan te willen gaan met 'nepprofielen en vluggertjes'.
Lees verder

LinkedIn rolt freelancemarktplaats internationaal uit
LinkedIn rolt zijn Services Marketplace wereldwijd uit nu de publieke betatest in de Verenigde Staten is afgerond. De nieuwe dienst gaat de concurrentie aan met andere marktplaatsen waar freelancers hun diensten aanbieden.
Lees verder

T-Mobile en Open Dutch Fiber bieden 25.000 huishoudens in Delft glasvezel
T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber in Delft-West supersnel internet via glasvezel aanbieden. In november starten T-Mobile en Open Dutch Fiber met de aanleg in de wijken Tanthof West, Tanthof Oost, Buitenhof, Voordijkshoorn en Hof van Delft.
Lees verder