maandag 4 oktober 2021

Nieuwe aandeelhouder voor DELTA Fiber

EMERCE
Nieuwe aandeelhouder voor DELTA Fiber
DELTA Fiber krijgt er een nieuwe aandeelhouder bij: de Amerikaanse investeringsmaatschappij Stonepeak. EQT herinvesteert in DELTA Fiber via een consortium met Stonepeak.
Lees verder

Radiomarkt heeft zich weer goeddeels hersteld
De totale netto radioreclamebestedingen in het eerste half jaar van 2021 stijgen met 31 procent tot 88,4 miljoen euro. Daarmee zit radio weer bijna op het niveau van voor de coronacrisis.
Lees verder

Airbnb lanceert tool om Amsterdam te ondersteunen met registratie
Airbnb lanceert de Airbnb City Portal voor Amsterdam, een tool die het de gemeente gemakkelijker moet maken om de registratieplicht voor vakantieverhuur te handhaven.
Lees verder

Twitter is er nu ook voor professionals
Twitter gebruikers kunnen zich aanmelden voor 'professionele accounts', waardoor ze over extra tools kunnen beschikken om een onderscheiden profiel te maken, inhoud kunnen promoten via advertenties en kunnen profiteren van de toekomstige e-commerce-inspanningen van Twitter.
Lees verder

Gorillas schaft Nederlandse bakfietsen aan
De Europees werkende flitsbezorger van boodschappen Gorillas gaat de elektrische bakfietsen van het Nederlandse DOCKR kopen.
Lees verder

VanavondBezorgd verandert naam in Shiplee
Online verzendplatform VanavondBezorgd gaat verder onder de naam Shiplee. De accounts van de ruim 2000 aangesloten webshops op VanavondBezorgd worden automatisch overgezet naar Shiplee.
Lees verder

Alliander ontvangt financiering voor Artificial Intelligence Lab
Netbeheerder Alliander heeft goedkeuring gekregen van het NWO en de Nederlandse AI coalitie om samen met partners het Alliander Artificial Intelligence Lab te ontwikkelen. Hiermee is Alliander het eerste bedrijf in de energiebranche die met het ICAI een AI lab opzet.
Lees verder

Prijzen silicium ook over de kop, duurdere elektronica
De prijzen voor gas, olie, koper en aluminium schoten al omhoog en daar komt nu ook silicium bij. Dat is de grondstof van tal van elektronica.
Lees verder

WhatsApp, Instagram en Facebook slecht bereikbaar
Facebook kampt met een grote storing die alle diensten heeft platgelegd, dus inclusief Instagram, WhatsApp en Facebook zelf.
Lees verder