vrijdag 1 oktober 2021

Mylène Verdurmen wordt Hoofd Drama Videoland

EMERCE
Mylène Verdurmen wordt Hoofd Drama Videoland
Videoland heeft in Mylène Verdurmen een nieuw Hoofd Drama gevonden. Zij zal zich bezig gaan houden met de verdere ontplooiing, ontwikkeling en realisatie van nieuwe Videoland Originals.
Lees verder

Fairphone lanceert nieuwe smartphone tegen de verspilling
Het Nederlandse Fairphone lanceert vandaag zijn volgende smartphone, de Fairphone 4, naar eigen zeggen 'de eerste modulaire 5G smartphone ter wereld die ook nog eens duurzamer, herstelbaar en maatschappelijk verantwoord is'.
Lees verder

Deliveroo begint snelle boodschappendienst Hop
Deliveroo gaat boodschappen van de supermarkt binnen tien minuten na bestelling thuisbezorgen. Hiertoe sluit het een samenwerking met supermarktketen Morrisons.
Lees verder

TNW is terug, al is het in Zaandam
'Het voelt nog steeds niet normaal,' aldus standupper Pep Rosenfeld vanochtend bij de opening van de The Next Web Conference. De vijftiende editie van het techcongres ging vandaag van start in Zaandam.
Lees verder

Shypple wint Nederlandse Tech5 Award 2021 tijdens The Next Web
Shypple, het digitale expediteurplatform uit Rotterdam, is uitgeroepen tot winnaar van de Tech5 country award uitgereikt door The Next Web en Adyen tijdens The Next Web Conference in Amsterdam.
Lees verder

Carglass Nederland, Albert Heijn en 100%EMAIL winnaars DDMA E-mail Awards 2021
Carglass Nederland won in de categorie Beste E-mail Campagne en Niels Gleditzsch van Albert Heijn werd uitgeroepen tot E-mail Professional van het Jaar bij de uitreiking van DDMA E-mail Awards 2021. In de Battle of the Agencies, met DPG Media dit jaar als opdrachtgever, viel 100%EMAIL in de prijzen.
Lees verder

Verdachte aangehouden in onderzoek naar oplichting met nepnieuwswebsites
Vorige week is er een aanhouding verricht en zijn er doorzoekingen gedaan in een strafrechtelijk onderzoek naar een criminele organisatie die zich bezighoudt met oplichting met nepnieuwswebsites.
Lees verder

Fikse ruzie over Reclamecode Online Kansspelen
De Consumentenbond heeft de samenwerking met de Stichting Reclame Code opgeschort. Aanleiding is de onvrede van de bond over de Reclamecode Online Kansspelen (ROK) en de 'onwil' van de goksector om de code aan te passen.
Lees verder

'Beursgang Coolblue maandag aangekondigd'
Webwinkel Coolblue staat op het punt om naar de Amsterdamse beurs te gaan. De officiële aankondiging van de miljardenbeursgang volgt waarschijnlijk maandag al, meldt het FD vrijdag. De eerste notering zou binnen twee weken een feit zijn.
Lees verder