dinsdag 5 oktober 2021

MediaMarkt opent ‘technologiewalhalla’ in Rotterdam

EMERCE
MediaMarkt opent 'technologiewalhalla' in Rotterdam
MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent dit najaar zijn deuren op de bestaande locatie aan het Rotterdamse Binnenwegplein. Het wordt primair een ontmoetingsplaats voor technologieliefhebbers: fans van de modernste gadgets, variërend van smartphones tot drones.
Lees verder

Crowdfundmarkt.nl in nieuwe handen
De nieuws- en informatiesite Crowdfundmarkt.nl is overgenomen door uitgever Eurolutions uit Utrecht.
Lees verder

Exterion Media neemt DooH-netwerk Centercom over
Media-exploitant Exterion Media neemt honderden digitale beeldschermen over van Centercom die het bij Nederlandse supermarkten heeft hangen.
Lees verder

'Solvabiliteitsproblemen dreigen voor kleine energieleveranciers'
Stijgende energietarieven zorgen voor problemen bij energieleveranciers met weinig financiële buffers, zo waarschuwt de Vastelastenbond, dat onderzoek deed naar de solvabiliteit van verschillende Nederlandse energieleveranciers.
Lees verder

Android 12 officieel uitgebracht
Android 12 is officieel uitgebracht. De nieuwste Android-versie wordt ergens de komende weken beschikbaar gesteld voor Googles eigen Pixel-telefoons en komt binnen enkele maanden ook naar smartphones van andere merken.
Lees verder

Frame.work: hardware democratiseert
Magneetjes en schroeven, ligt daar de basis voor de revolutie bij volgende generatie laptops? Niet per se, maar de start-up Frame.work heeft wel de ogen geopend van een grote groep computer- en techliefhebbers.
Lees verder

Picnic breidt uit naar Doetinchem
Picnic gaat 20 oktober van start in Doetinchem. Inwoners kunnen zich vanaf nu al aanmelden door de app te downloaden op hun telefoon en zich in te schrijven.
Lees verder

Bumble in co-marketing met TikTok
Datingapp Bumble sluit een Europees marketingpact met TikTok. De bedrijven gaan elkaars diensten over en weer promoten naar hun gebruikers.
Lees verder

Exploitanten digital outdoor in gezamenlijke campagne
De exploitanten van digitale buitenreclameschermen roepen Nederland op wensen te delen die vervolgens op duizenden digitale abri's worden gedeeld.
Lees verder