woensdag 6 oktober 2021

Maaltijdbezorger Fresheo start in Vlaanderen

EMERCE
Maaltijdbezorger Fresheo start in Vlaanderen
Fresheo, een Waals bedrijf dat zich specialiseert in gezonde, aan huis geleverde maaltijden, gaat bezorgen in Vlaanderen.
Lees verder

ALDI opent kassaloze winkel in Utrecht
ALDI opent begin 2022 een nieuwe winkel op de hoek van de Oudegracht en de Lange Viestraat in Utrecht. Het wordt de eerste kassaloze winkel voor de keten. Binnen de Europese groep van bedrijven van ALDI Nord is het nieuwe filiaal in Utrecht als testlocatie aangewezen.
Lees verder

Whatsapp kapot, Nederland massaal terug naar sms
Niet Signal of Telegram, maar het ouderwetse sms bleek hét toevluchtsoord toen Nederland werd onthand door een kapot Whatsapp, Facebook en Instagram gisterenavond.
Lees verder

'Losgeldverbod voor cyberverzekering is zinloos'
De overheid moet het vergoeden van losgeld bij ransomware niet gaan verbieden. Volgens jurist Nynke Brouwer is dat geen oplossing. Ze promoveert hierover op 7 oktober aan de Radboud Universiteit.
Lees verder

Naast Windows 11 vandaag ook nieuwe Office
Naast Windows 11 brengt Microsoft vandaag ook Office 2021 uit. Deze krijgt dezelfde collaboratie-functies die Office 365 al heeft.
Lees verder

AH met gesponsorde zoekresultaten in shop-app
Albert Heijn is de eerste Nederlandse supermarkt die reclameruimte gaat verkopen in de zoekresultaten van zijn mobiele app.
Lees verder

Mark Zuckerberg ontkent kritiek klokkenluider
Topman Mark Zuckerberg weerlegt de kritiek van klokkenluider Frances Haugen dat het platform zijn eigen winst boven de veiligheid van gebruikers plaatst.
Lees verder

Vijf miljoen Nederlanders kijken YouTube op televisie
Rond de vijf miljoen gebruikers van YouTube in Nederland streamen regelmatig voor kortere of langere duur video's van de Google-dienst naar hun televisiescherm. YouTube begint, net als bijvoorbeeld Netflix en Videoland, onderdeel te worden van wat 'televisie kijken' wordt genoemd.
Lees verder

GLS rolt mondiale rebranding uit
Het internationale logistieke bedrijf GLS is begonnen zijn nieuwe merkuitingen te tonen.
Lees verder