vrijdag 1 oktober 2021

Loket Kansspel moet probleemgokkers vangnet bieden

EMERCE
Loket Kansspel moet probleemgokkers vangnet bieden
Vandaag, de dag dat in Nederland de eerste legale kansspelwebsites online gaan, opent hulpdienst Loket Kansspel haar digitale deuren voor probleemgokkers. Het loket is voor mensen met een gokverslaving, maar ook voor vrienden en familie van probleemgokkers en voor anderen die met de schaduwzijden van gokken te maken krijgen.
Lees verder

Zoom blaast overname Five9 af
Zoom Video Communications ziet af van de overname van callcenterbedrijf Five9 voor 14,7 miljard dollar. Reden is een nationale veiligheidsbeoordeling in opdracht van het Amerikaanse Ministerie van Justitie.
Lees verder

70 jaar TV bij Beeld en Geluid
Ter ere van het 75-jarig jubileum van de televisie staat Beeld en Geluid, samen met verschillende (omroep)partners, de komende maanden stil bij het verleden, het heden en de toekomst van televisie in Nederland.
Lees verder

Kijker vindt streamingdiensten toevoeging aan lineaire televisieaanbod, maar geen vervanging
Televisie en streamingdiensten zijn beide een bron van ontspanning. Zo kiest 32 procent van ondervraagden voor de Nederlandse televisie als ze een avond willen ontspannen, tegenover 38 procent die kiest voor een streamingdienst. Dit blijkt uit onderzoek van DVJ Insights in opdracht van NPO.
Lees verder

Mobiliteitsapp Amaze Mobility van start
Amaze Mobility introduceert vandaag de Amaze Mobility app. Het mobiliteitsplatform wil vervoer flexibel en zorgeloos maken door vervoersopties en -aanbieders in één overzichtelijke app aan te bieden.
Lees verder

Caroline Ammerlaan nieuwe CEO Talpa eCommerce
Per 1 november zal Caroline Ammerlaan aantreden als nieuwe CEO Talpa eCommerce. Zij is sinds 2018 werkzaam bij Talpa eCommerce in de rol van CFO/COO.
Lees verder

Eerste pokersite loost Nederlandse klanten
Run It Once Poker neemt afscheid van Nederlandse spelers. De pokersite van Phil Galfond wil kennelijk ook een vergunning aanvragen in Nederland, maar komt mogelijk op het strafbankje te zitten als het niet tijdig zijn Nederlandse spelers loost.
Lees verder

Snoop Dogg bouwt huis in metaverse
Rapper Snoop Dogg bouwt een huis in de virtuele wereld, ook wel metaverse genoemd, en verkoopt avatars in de blockchain en houdt er een exclusief optreden.
Lees verder

Advertentiebaas Microsoft met pensioen
Advertentiebaas Steve Sirich van Microsoft gaat na 22 jaar met pensioen.
Lees verder