donderdag 21 oktober 2021

Kenniscafé - De kansen van de Europese Green Deal voor fietsen in Nederland

Kenniscafé - De kansen van de Europese Green Deal voor fietsen in Nederland

Welke kansen biedt Europa voor de fiets? De Europese Green Deal en herstelfondsen helpen Nederland om de klimaatdoelen te behalen. En de leefbaarheid en duurzaamheid van ons land blijvend te verbeteren. De fiets gaat hierbij een belangrijke rol spelen. In dit Kenniscafé vertellen we u er alles over.

Tijdens de bijeenkomst geven we concrete voorbeelden van succesvolle Nederlandse fietsprojecten die mede door Europa zijn gefinancierd. Samen met u denken we graag na hoe we nu stappen kunnen zetten om de kansen voor Nederland te verzilveren.

Lees verder

Kadaster helpt met regelen van landrechten in Rwanda

Landrechten regelen is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij meer voedselzekerheid en gelijke rechten. Toch draagt dat veel bij. Kadaster International, onderdeel van het Nederlandse Kadaster, helpt bijvoorbeeld in Rwanda bij het regelen van de landrechten.

Lees verder

Vandaag: ICT-update aanvraagapplicatie TVL
Het aanvragen van TVL gaat via een zogeheten applicatie. Deze aanvraagapplicatie krijgt op vandaag (donderdag 21 oktober) een update. Ondernemers kunnen dan 's middags en 's avonds niet inloggen. 
Lees verder

Deadline TVL Q3 nadert

Ondernemers die aanspraak willen maken op de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q3 2021, moeten uiterlijk dinsdag 26 oktober 17:00 uur de aanvraag doen.

Lees verder

Onderdeel van een groep of niet? Doe de check

Een ondernemer die TVL wil aanvragen, moet bepalen of deze tot een groep verbonden ondernemingen behoort, en een mkb-onderneming of een grote onderneming is. Een snelle check. 

Lees verder