maandag 4 oktober 2021

Kansenwebinar en matchmaking tuinbouw in Georgië

Kansenwebinar en matchmaking tuinbouw in Georgië

Bent u internationaal actief in de tuinbouwsector en wilt u meer weten over uw kansen in de Georgische markt? Neem dan op 13 oktober deel aan het kansenwebinar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Georgië ligt strategisch tussen Europa en Azië, en vlakbij de markten in Rusland, Centraal Azië en het Midden Oosten. Georgië heeft een rijke tuinbouwtraditie. Hoewel het land sinds de val van de Sovjet-Unie nog in een overgangsfase zit, zijn de huidige economische ontwikkelingen en de voorspellingen voor de toekomst gunstig.

Lees verder

Resultaten TVL Q2 in beeld

Voor TVL Q2 zijn bijna de helft minder aanvragen gedaan dan voor TVL Q1 2021. We hebben de belangrijkste resultaten verwerkt in een infographic.

Lees verder

Webinar Digital Health Innovation Singapore

Bent u actief op het gebied van Life Sciences & Health (LSH) en zou u zich graag oriënteren op Digital Health (Medtech & AI) trends en innovaties in Singapore? Meld u zich dan aan voor het webinar Digital Health Innovation Singapore.

Hoor ervaringen van Nederlandse organisaties die u voorgingen en leer over de lokale LSH-markt en de kansen voor R&D-samenwerkingen.

Lees verder

Save the date: Business Week ASEAN - Singapore, Thailand, Maleisië, Indonesië, Vietnam

Bent u actief in Singapore, Thailand, Maleisië, Indonesië of Vietnam of wilt u kennismaken met deze regio? Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de Business Week ASEAN van 30 november tot en met 2 december 2021.

Reserveer nu een plek in uw agenda. Aanmelden kan vanaf 2 november.

De Business Week ASEAN besteedt aandacht aan kansen in de watertechnologie, circulaire economie, agrifood en agritech, digitalisering, life sciences & health, maritiem en logistiek. Maar ook andere sectoren komen aan bod.

Lees verder

Kansen in de duurzame mobiliteitssector in de VS

Bent u actief in de mobiliteitssector en wilt u zakendoen in de Verenigde Staten? Schrijf u dan gratis in voor CoMotion LA, van 16 t/m 18 november 2021 in Los Angeles.

CoMotion LA is een jaarlijkse, internationale conferentie in de VS, met als onderwerp mobiliteit in brede zin. Dit evenement brengt bedrijven, beleidsmakers, de transportsector en innovatieve startups bij elkaar. De hoofdthema's van dit jaar zijn:

Lees verder