woensdag 13 oktober 2021

"Ik werk continue aan nieuwe applicatieonderdelen, waardoor het geen routinewerk wordt"

"Ik werk continue aan nieuwe applicatieonderdelen, waardoor het geen routinewerk wordt"

"Een langdurige opdracht? Niets voor mij!", dacht Herma van Wonderen toen ze in 2018 als functioneel beheerder gedetacheerd werd bij RVO. "De afwisseling die bij korte detacheringsopdrachten komt kijken heeft mij altijd geprikkeld. Een vaste aanstelling stond dan ook niet op mijn wensenlijst."

Totdat Herma bij RVO aan de slag ging. Ze kreeg een vaste aanstelling aangeboden. "En die heb ik met beide handen aangenomen. Ik ben daar nog steeds erg blij mee."

Lees verder

NBA organiseert webinar over TVL (28/10)

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants houdt een webinar over de TVL. Op 28 oktober bespreekt de organisatie – samen met onder meer RVO - een aantal punten van deze regeling.

Lees verder

"Energielabel C is tussenstap om in 2030 energieneutraal te zijn"

Stadskantoren, theaters en welzijnsvoorzieningen verduurzamen: een enorme klus en kostenpost. De gemeente Den Haag boekte succes.

Lees verder

Hybride offshore energiebeurs & conferentie

Werkt u binnen de offshore energiesector? En bent u geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof- en offshore wind? Kom dan op 26 en 27 oktober naar de fysieke en online Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC2021).

OEEC2021 is Europa's toonaangevende evenement voor de hele offshore energie-industrie en een kans om te netwerken met bedrijfsleiders, experts en professionals op wereldwijde markten.

Lees verder

ICT-update aanvraagapplicatie TVL
Het aanvragen van TVL gaat via een zogeheten applicatie. Deze aanvraagapplicatie krijgt op 21 oktober een update. Ondernemers kunnen dan 's middags en 's avonds niet inloggen. 
Lees verder