dinsdag 5 oktober 2021

Het geheim van het beste paard van stal

Het geheim van het beste paard van stal

Als startend ondernemer kun je natuurlijk niet genoeg reclame maken voor je eigen bedrijf. Maar is het wel zo handig om met anderen te praten over jouw innovatieve ideeën? Stel je voor dat iemand jouw idee op de markt brengt. Dat is precies wat dierenarts en oprichter van Ipos, Menke Steenbergen, wilde voorkomen. Gelukkig kon ze op tijd bescherming aanvragen voor haar uitvinding: een speciale sensor die blessures bij paarden voorkomt.   

Lees verder

Blog: Vaker van huis? Laat uw huisdier wennen

In de coronaperiode hebben veel mensen een huisdier gekocht. Doordat er minder maatregelen zijn tegen het coronavirus, zijn ze minder thuis bij hun dier.

Lees verder

Webinar: Blockchain sectorstudie Duitsland

Bent u actief in de blockchainsector en heeft u interesse in zakendoen in Duitsland? Meld u dan aan voor het online webinar Blockchain sectorstudie Duitsland op 14 oktober 2021.

Duitsland is een belangrijke handelspartner van Nederland. Net als Nederland heeft Duitsland al vroeg het potentieel van de blockchainsector erkend. Nederland wil wereldwijd koploper blijven op het gebied van blockchain. Hiervoor is internationale samenwerking tussen bedrijven, publieke organisaties en kennisinstellingen van groot belang.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 4 oktober?

In totaal zijn 334.870 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Nederlands bedrijf BeefyGreen wint Enterprise Europe Network Award
beefygreen header

BeefyGreen heeft één van de Enterprise Europe Network Awards 2021 gewonnen. Het bedrijf maakt vleesvervangers van de stengels van oesterzwammen.

Lees verder