donderdag 7 oktober 2021

Handelsmissie watermanagement naar Oman en Saoedi-Arabië

Handelsmissie watermanagement naar Oman en Saoedi-Arabië

Bent u actief in de watersector en biedt uw bedrijf innovatieve oplossingen aan op het gebied van afval- en drinkwatermanagement, waterbeheer en ontzilting? Wilt u handelscontacten leggen en zakendoen in Oman en Saoedi-Arabië? Neem dan van 28 november tot en met 3 december deel aan onze fysieke handelsmissie naar deze 2 Golfstaten.

Lees verder

Webinar Engels recht: advies over werken en zakendoen in Engeland

Doet uw mkb-bedrijf zaken met Engeland? En wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe immigratiewetten en -regels voor het uitvoeren van werk in het Verenigd Koninkrijk? Schrijf u dan in voor het gratis webinar 'Engels Recht: advies over werken en zakendoen in Engeland' op woensdag 20 oktober, van 14:00 uur tot 15:30 uur CEST.

Lees verder

Webinar: Realiseer uw internationale ambities met DHI-subsidie

Bent u mkb'er met internationale ambities, of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? En wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Kom op 2 november naar het DHI-seminar en laat u inspireren door de verhalen van sprekers en andere ondernemers. Mede-ondernemers vertellen u wat zij in het buitenland doen en hoe de DHI-subsidie hen heeft geholpen.

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 40)

Is een ondernemer het niet eens met onze afwijzing? Of bijvoorbeeld met de hoogte van de definitieve subsidie? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen.

Lees verder

Save the date - Uitreiking Kristalprijs 2021

Reserveer dinsdagmiddag 30 november alvast in uw agenda, voor de uitreiking van de Kristalprijs 2021!

De Kristalprijs is de toonaangevende prijs op het gebied van maatschappelijke verslaggeving. 

Kristalprijs 2021

De Kristalprijs 2021 wordt door juryvoorzitter Monika Milz uitgereikt aan de organisatie die het beste scoort op basis van de Transparantiebenchmark 2021 én in het licht van het jurythema.

Lees verder