donderdag 28 oktober 2021

GLB-uitbetaling start 1 december

GLB-uitbetaling start 1 december

Op 1 december 2021 beginnen wij met het uitbetalen van de directe betalingen uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB).

Lees verder

O2LAB Online sessie 'Ask Them Anything'

Ondernemende werknemers zijn een aanwinst voor ieder bedrijf. Een ondernemende houding en vaardigheden moeten jongeren al aangeleerd worden tijdens hun studieperiode. Dit kan door praktijkgericht leren en aan de hand van echte vraagstukken in een 'levensechte context'. Als ondernemer kun je daaraan bijdragen. In de O2LAB-serie 'De betrokken ondernemer' vertellen 8 ondernemers waarom én hoe zij betrokken zijn bij het onderwijs. 

Tijdens de online 'Ask Them Anything'-sessie kun je in gesprek gaan met een aantal van deze betrokken ondernemers en hen vragen stellen.

Lees verder

Workshop Duurzaam inkopen: the missing link

Wilt u meer weten over het duurzaam inkoopproces? Op 18 november organiseert het Fonds Verantwoord Ondernemen (FVO) een workshop over duurzaam inkopen en wat dat betekent voor de eigen bedrijfsvoering. U krijgt tips & tricks van projectpartners van FVO die hierin al stappen hebben gezet.

Steeds meer ondernemers zijn zich bewust van de belangrijke rol van het inkoopproces bij het verduurzamen van hun waardeketen. Bedrijven beseffen ook dat als je duurzaam gedrag van je leveranciers vraagt, je je eigen (inkoop)gedrag ook kritisch tegen het licht moet houden.

Lees verder

Masterclass CO₂-reductie Industrie najaar 2021

Welke stappen kunt u binnen uw bedrijf concreet zetten om CO2 te reduceren? Voor de 2e keer op rij organiseren wij de masterclass CO₂-reductie Industrie. Ga praktisch aan de slag met de verduurzaming van uw eigen bedrijfsvoering in 4 online sessies.

Tijdens de masterclassreeks ligt de focus op het verlagen van energetische- en procesemissies. Elke deelnemer onderzoekt wat de beste verduurzamingsopties zijn voor het bedrijf. En schrijft een stappenplan om daadwerkelijk CO₂-reductie te realiseren. De masterclass start op 4 november 2021.

Lees verder

Nog 3 dagen voor aanvraag TVL Q3

Ondernemers die aanspraak willen maken op de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q3 2021 moeten uiterlijk vrijdag 29 oktober 17:00 uur de aanvraag doen.

Lees verder