zaterdag 2 oktober 2021

Flink breidt uit naar Rotterdam

EMERCE
Flink breidt uit naar Rotterdam
Flitsbezorger Flink breidt zijn diensten uit naar Rotterdam. Dat is de dertiende stad waar het van oorsprong Duitse bedrijf zich vestigt in Nederland.
Lees verder

Nog weinig legale goksites live
De markt voor legale online kansspelen in Nederland is vanaf vandaag geopend. Eerder deze week maakte de Kansspelautoriteit bekend dat tien bedrijven een vergunning kregen om via internet kansspelen aan te mogen bieden. Uit een rondgang van Casinonieuws blijkt dat om middernacht heeft geen enkele van de tien gelukkigen een lancering heeft gedaan.
Lees verder

Oprichters N=5 geven bureau door aan nieuwe generatie
Het huidige management team van N=5 - Anna Bosscher, Bastiaan Weers, Monique Bergers en Thijs Bontje - mogen zich vanaf vandaag eigenaar noemen van het digitale bureau. Anne Stokvis treedt toe tot het management team om het onderdeel N=Content nog verder uit te bouwen.
Lees verder

Online omzet H&M groeit 22 procent
Kledingwinkel H&M ziet de omzet in het derde kwartaal van dit jaar met 22 procent stijgen. Fysieke winkels gaan steeds meer open, maar daar ondervindt het online kanaal geen nadeel van.
Lees verder

Rechtspraak neemt afscheid van fax
Vanaf 1 februari 2022 behoort faxen met rechtbanken tot het verleden. Het traditionele faxverkeer maakt dan plaats voor Veilig Mailen. Hiermee kan vertrouwelijke informatie versleuteld en veilig worden gedeeld via e-mail.
Lees verder

Livegang goksites vertraagd door technische problemen
Door een storing is inschrijving in het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen (Cruks) nog niet mogelijk. Daardoor is de livegang van diverse online gokdiensten uitgesteld. Fair Play Online wacht met de introductie tot volgende week. TOTO was het grootste gedeelte van de dag al offline. GGPoker moest zijn site vrijdag weer uit de lucht halen.
Lees verder

'Vraag naar Chromebooks neemt sterk af'
De vraag naar Chromebooks zal dalen nu veel werknemers terugkeren naar kantoor. Dat verwacht analist TrendForce.
Lees verder

Infographic: de meest gehate merken ter wereld
RAVE Reviews gebruikte de onderzoekstool SentiStrength om meer dan een miljoen merkgerelateerde tweets te beoordelen op positieve of negatieve inhoud.
Lees verder

Hands-on: Windows 11
Dinsdag wordt Windows 11 gelanceerd, in eerste instantie voor nieuwe pc's en tablets. Wie niet kan wachten kan de systeemsoftware al vast binnenhalen via het Release Preview kanaal, als je een geschikte pc hebt tenminste.
Lees verder