woensdag 20 oktober 2021

Donderdag 21/10: ICT-update aanvraagapplicatie TVL

Donderdag 21/10: ICT-update aanvraagapplicatie TVL
Het aanvragen van TVL gaat via een zogeheten applicatie. Deze aanvraagapplicatie krijgt op donderdag 21 oktober een update. Ondernemers kunnen dan 's middags en 's avonds niet inloggen. 
Lees verder

Beurs Forum Agenti Milaan 2021

Wilt u graag de Italiaanse markt betreden? Neem dan op 2 en 3 december deel aan de beurs Forum Agenti in Milaan. U kunt op deze manier gemakkelijk in contact komen met Italiaanse handelsagenten.

Het netwerk van Nederlandse diplomatieke posten in Italiƫ biedt Nederlandse bedrijven de kans om gezamenlijk en met korting deel te nemen aan deze beurs.

Waarom deelnemen?

In Italiƫ is het werken met een handelsagent voor een buitenlands bedrijf een veelgebruikte manier om de markt te betreden. Op de beurs komt u in contact met Italiaanse handelsagenten en vertegenwoordigers.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 17 oktober?

In totaal zijn 339.006 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Ondernemer, let op de maximale staatssteungrens

Sommige bedrijven komen met TVL Q3 2021 en/of de VLN aan de grens van de maximale staatssteun. Zij moeten zelf inschatten of ze over deze grens heen gaan. Wij toetsen ook of aanvragen onder die grens blijven.

Lees verder

Hoe staat het met TVL Q3 2021?

Nog iets minder dan een week en dan sluit de laatste TVL-periode. Deze periode, TVL Q3 2021, ging open op 31 augustus. De afgelopen 7 weken kwamen meer dan 25.000 aanvragen binnen. Dat is flink minder dan in de voorgaande periodes.

Lees verder