woensdag 6 oktober 2021

Cross Media Café: Toekomstdromen of fata morgana’s?

EMERCE
Cross Media Café: Toekomstdromen of fata morgana's?
Er kwamen opvallend veel media-innovaties voorbij, dinsdag op Cross Media Café – 100ste editie: Toekomstdromen in Hilversum. Ook heel veel die nooit echt van de grond zijn gekomen of waarvan het succes slechts van korte duur was: de rode knop voor interactieve televisie, 3D tv, Hyves of het tweede scherm.
Lees verder

Storing Facebook leverde Telegram 70 miljoen nieuwe gebruikers op
Door de urenlange storing van Facebook op maandag heeft Telegram er 70 miljoen gebruikers bijgekregen.
Lees verder

Media.Monks snelste groeier van Nederland
Digitaal productiebureau Media.Monks heeft de vijfde Gouden Groeier Award 2021 gewonnen en is daarmee het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De onderscheiding, een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit, is uitgereikt door Jitse Groen van Takeaway.com aan CEO Victor Knaap.
Lees verder

Online marketingbureau Pure Minds lanceert nieuw video contentbureau Sunny Side Up
Per 5 oktober 2021 gaat Sunny Side Up van start als zelfstandig video contentbureau. Het bedrijf maakt videocontent toegankelijk voor online marketingcampagnes van kleine en grote bedrijven in heel Nederland.
Lees verder

Eerste namen Emerce eDay bekend, registratie open
Kunstmatige intelligentie, deep fakes, gamingtechnologie en innovatiestrategie, het zijn enkele van de onderwerpen die centraal staan tijdens Emerce eDay op 11 november. Emerce eDay is dit jaar voor het laatst (hopelijk) virtueel.
Lees verder

HBO Max volgend jaar naar Nederland
Streamingdienst HBO Max komt in 2022 naar Nederland. Dat heeft het bedrijf vandaag via zijn Twitter account bekend gemaakt.
Lees verder

Mobiele telecomaanbieders verplicht om aanvullende beveiligingsmaatregelen te nemen
Aanbieders van Nederlandse mobiele telecomnetwerken moeten voor 1 oktober 2022 aanvullende beveiligingsmaatregelen nemen. Het gaat om verhoogde wettelijke eisen aan het beschermen van kritieke apparatuur en gegevens, controle op incidenten, beheer door leveranciers en screening van personeel.
Lees verder

Greg Walsh wordt CEO van Havas Noord Amerika
Greg Walsh, die van Interpublic naar Havas Media Group is gegaan, wordt CEO van Havas Noord Amerika. Hij vervangt Colin Kinsella, die al in januari opstapte.
Lees verder

Google kondigt nieuwe Pixels 19 oktober aan
Google kondigt 19 oktober onder de noemer Pixel Fall Launch zijn nieuwe Pixel 6 en Pixel 6 Pro aan. Het zijn de eerste smartphones van Google met een eigen chip Tensor.
Lees verder