vrijdag 1 oktober 2021

CES Unveiled 2021 - Tech for a responsible future

CES Unveiled 2021 - Tech for a responsible future

Wilt u weten wat er volgend jaar te zien is tijdens CES 2022 in Las Vegas? Schrijf u dan in voor CES Unveiled, op 14 oktober 2021 in Amsterdam. Daar lichten wij een tipje van de sluier op. Kom ook en laat u informeren over nieuwe Nederlandse techontwikkelingen, en ontmoet andere bedrijven.

Naar schatting komen meer dan 50 bedrijven en 400 bezoekers samen in de Amsterdamse RAI voor het CES Unveiled techevenement. Het biedt een podium aan de nieuwste Nederlandse techontwikkelingen.

Lees verder

Veel zonne-energieprojecten met subsidie gaan niet door
Zonnepanelen op dak

Veel dakprojecten krijgen wel een subsidiebeschikking voor het opwekken van zonne-energie, maar worden alsnog niet gerealiseerd.

Lees verder

SDE++ 2021 gewijzigd op enkele punten

Kort voor de openstelling is de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie 2021 (SDE++ 2021) op enkele punten aangepast.

Lees verder

Webinar Waarom u circulair moet ondernemen om toekomstbestendig te zijn

Meld u aan voor het webinar 'Waarom u circulair moet ondernemen om toekomstbestendigte zijn' op woensdag 27 oktober 2021.  Dan praten we u bij over waarom het belangrijk is om uw business circulair te maken, zodat deze ook in de toekomst nog blijven bestaan.

Raak geĆÆnspireerd door verschillende experts en ervaren ondernemers. En ontdek waarom specifiek circulair ondernemen uw business gaat helpen.

Lees verder

Virtuele en fysieke innovatiemissie halfgeleiders Zuid-Korea

Zuid-Korea heeft 's werelds grootste geheugenproducenten en gaat € 400 miljard investeren in een nieuwe semiconductor cluster. Dat biedt kansen voor Nederlandse halfgeleiderbedrijven. Bent u actief in de halfgeleiderindustrie? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiĆ«le samenwerkingspartners in Zuid-Korea (verder) te verkennen? Meld u dan aan voor deze hybride innovatiemissie van 27 t/m 29 oktober 2021.

Via deze missie kunt u de Zuid-Koreaanse markt verkennen en/of innovatiesamenwerking(en) zoeken met Zuid-Koreaanse partijen.

Lees verder