vrijdag 8 oktober 2021

Bol.com brengt weer papieren speelgoedboek uit

EMERCE
Bol.com brengt weer papieren speelgoedboek uit
Morgen publiceert bol.com, in de aanloop naar het sinterklaasfeest, voor de derde keer zijn papieren speelgoedboek in een miljoenenoplage.
Lees verder

Helft Duits e-commerce via marktplaatsen
Duitsland blijft bij uitstek een land waar de consument primair via marktplaatsen koopt. De grootste stijgers zijn echter multichannel retail en fabrikanten die direct aan de consument verkopen.
Lees verder

Alternatieve browsermakers willen maatregelen tegen Google
Een aantal browserleveranciers waaronder DuckDuckGo wil dat Europa met nieuwe wetgeving druk uitoefent op Alphabet, het moederbedrijf van Google.
Lees verder

'SER-advies toekomst arbeidsmarkt sloeg platformwerkers over'
Platformwerkers zijn niet betrokken geweest bij het tot stand komen van het SER-advies voor hervorming van de arbeidsmarkt, zijn na afloop niet geïnformeerd over de inhoud van dat advies, zo blijkt uit onderzoek van Motivaction in opdracht van zes platformorganisaties naar de houding van platformwerkers ten aanzien van het SER Advies voor het Sociaal Economisch beleid 2021-2025.
Lees verder

Oprichter Grubhub weg bij Just Eat Takeaway
Oprichter Matt Maloney vertrekt 1 december bij maaltijdbezorger Grubhub. Dat maakt Jitse Groen van Just Eat Takeaway vandaag bekend. Zijn bedrijf neemt GrubHub over.
Lees verder

Nieuwe webshop voor circulaire producten voor bedrijven
PreZero en VerdraaidGoed lanceren een gezamenlijke webshop vol producten die gemaakt zijn van afval en restmateriaal van bedrijven.
Lees verder

Spotify opent reclamenetwerk voor podcastmakers
Na de grote gevestigde podcastmakers krijgen nu de kleinere makers toegang tot het Spotify Audience Network.
Lees verder

Geen Windows 11 in China vanwege ban TPM-chips
De lancering van Windows 11 in China lijkt onmogelijk doordat Chinese pc's geen TPM-chip (Trusted Platform Module) hebben. Chinese fabrikanten hebben vanwege Amerikaanse handelsbeperkingen geen toegang tot deze technologie.
Lees verder

Start bouw van platform voor data-uitwisseling in de zorg
Het regionale samenwerkingsverband e/MTIC gaat deze maand starten met de bouw van een platform waarop voor het eerst medische gegevens van verschillende soorten instellingen in de gezondheidszorg veilig en anoniem kunnen worden gedeeld, zoals tussen ziekenhuizen, universiteiten en bedrijfsleven.
Lees verder