dinsdag 19 oktober 2021

Apple lanceert nieuwe MacBooks Pro’s, maar geen Mac mini Pro

EMERCE
Apple lanceert nieuwe MacBooks Pro's, maar geen Mac mini Pro
Apple heeft speciale M1 chips PRO en Max ontwikkeld voor zijn nieuwste MacBook Pro laptops. Voor het eerst zijn deze nu ook verkrijgbaar in een 14-inch versie.
Lees verder

Nederlands e-commerce zet zich schrap voor decemberdrukte
Nederlandse webwinkels verwachten tot zeventig procent meer te verkopen in de periode van Black Friday tot Kerst. Met een nieuwe campagne roepen webwinkels en vervoerders de consument op om op tijd te bestellen om leveringsproblemen te voorkomen.
Lees verder

Minder smartphones verkocht door onderdelentekort
In het derde kwartaal werden er zes procent minder smartphones verkocht dan vorig jaar. De hoofdoorzaak daarvan is een chronisch tekort aan onderdelen. Dat gegeven is een slecht voorteken voor het altijd drukke vierde kwartaal.
Lees verder

Flitsbezorger Gorillas haalt bijna 1 miljard dollar op
Flitsbezorger Gorillas heeft bijna een miljard dollar opgehaald in een Serie C-financieringsronde. Het is de grootste financiering van een niet-beursgenoteerd bedrijf in de Europese boodschappenbezorging sector tot nu toe.
Lees verder

Flink hogere omzet voor CM.com
Het Nederlandse betaal- en communicatieplatform CM.com heeft in het derde kwartaal een flink hogere omzet gerealiseerd en handhaaft zijn al eerder verhoogde outlook voor heel 2021.
Lees verder

Google komt met abonnement voor Pixel smartphones
Google introduceert naar verluidt een zogeheten Pixel Pass, een maandelijks abonnement met daarin diverse diensten waaronder de huur van een Pixel-telefoon.
Lees verder

GO Sharing breidt aanbod uit met elektrische deelfietsen
Deelvervoerbedrijf GO Sharing biedt nu ook elektrische deelfietsen, naast zijn elektrische deelscooters. Het bedrijf start vandaag met het plaatsen van 240 elektrische deelfietsen in Rotterdam. Eerder waren Eindhoven en Den Bosch aan de beurt.
Lees verder

HEMA stopt samenwerking Wehkamp
HEMA zet een punt achter de samenwerking met Wehkamp. De keten heeft besloten zich te concentreren op Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk met eigen online kanalen en winkels.
Lees verder

Pepperfield koopt technische tak van Bratpack
Digitaal bureau Bratpack sluit eind 2021 de deuren. Nadat het eerder dit jaar zijn marketingtak al had verkocht aan Lead Today, ging vorige week de technische tak in naar Pepperfield.
Lees verder