woensdag 13 oktober 2021

Amerika’s grootste retailers charteren containerschepen

EMERCE
Amerika's grootste retailers charteren containerschepen
De bevoorradingslijnen over zee tussen Azië en Noord-Amerika staan zo erg onder druk, dat retailers als Home Depot, Costco en Walmart hun eigen containerschepen charteren voor leveringszekerheid.
Lees verder

Dept Nederland stelt nieuwe managing directors aan
Sarah Wubben en Jeanette Kerssens krijgen de leiding over van de Nederlandse activiteiten van Dept, met klanten als Otrium, bol.com, Eneco en Beiersdorf. Zij vervangen Joep Roosen, die COO Europe wordt.
Lees verder

Nieuw op Twitter: volgers verwijderen zonder blokkeren
Gebruikers van Twitter wereldwijd kunnen vanaf heden volgers verwijderen zonder hen daarover te informeren, zonder hen direct te hoeven blokkeren.
Lees verder

Emerce Recruitment: vuurwerk aan het begin van de radicale jaren twintig
Corona zette grote delen van de economie stil, en de turbo op de toekomst. En dit was nog maar het begin, belooft Wim Davidse, arbeids- en flexmarktstrateeg van Dzjeng, op Emerce Recruitment dat morgen online van start gaat.
Lees verder

Stef Blok, Fairphone en Women in Tech naar CES Unveiled
Minister van Economische Zaken Stef Blok, Fairphone CEO Eva Gouwens, Lieke Lamb van Women In Tech NL en Constantijn van Oranje, Special Envoy, Techleap.nl zijn de hoofdgasten van CES Unveiled op 14 oktober in de RAI in Amsterdam.
Lees verder

Coolblue stelt beursgang uit
Coolblue stelt zijn beursgang uit vanwege 'onzekere marktomstandigheden'. 'De huidige onzekerheid in de financiële markten zorgt ervoor dat investeerders terughoudend zijn ten opzichte van beursgangen in de ecommerce,' zo luidt de verklaring van oprichter en CEO Pieter Zwart.
Lees verder

266 miljoen bestellingen voor Just Eat Takeaway
Just Eat Takeaway heeft in het derde kwartaal 266 miljoen bestellingen opgenomen, 25 procent meer dan in 2020. De handelsomzet bedraagt 6,8 miljard euro, 23 procent meer dan een jaar geleden, zo blijkt uit voorlopige cijfers.
Lees verder

Dept Nederland krijgt nieuwe leiding, opent regionale hubs
Jeanette Kerssens en Sarah Wubben krijgen bij Dept beiden de rol van managing director en nemen die over van Joep Roosen. Het nieuwe leiderschapsduo zal zich eerst richten op het openen van dependances in Zwolle, Maastricht en Veenendaal.
Lees verder

Klimaatdiscussie dringt door tot Social Travel 30
Consumenten beginnen hun zorgen over klimaatveranderingen te ventileren richting reisbedrijven. Dat leert een analyse van de Social Travel 30 die OBI4wan elk kwartaal publiceert.
Lees verder