dinsdag 26 oktober 2021

"Alles wat we doen, draait om innovatie"

"Alles wat we doen, draait om innovatie"

RanMarine werkt aan een oplossing voor het (plastic) afval in de oceaan: de WasteShark. Oprichter Richard Hardiman: "Dankzij het belastingvoordeel uit de WBSO kunnen we meer mensen aannemen en het product sneller ontwikkelen." 

Lees verder

Webinarserie over de Braziliaanse landbouw- en voedingssector

Wilt u meer weten over de landbouw- en voedingssector in Brazilië? Of bent u benieuwd waar uw kansen liggen als Nederlandse ondernemer? In november zijn er 3 webinars over dit onderwerp. Meld u aan voor (één van) de webinars.

De landbouw- en voedingssector in Brazilië is al groot, maar heeft nog lang niet zijn volledige capaciteit bereikt. De Braziliaanse overheid zet de komende jaren sterk in op de verdere ontwikkeling van de sector.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 24 oktober?

In totaal zijn 344.435 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Online evenement: Horizon Europe Missie-calls & burgerbetrokkenheid

In 5 nieuwe EU missies staan doelstellingen op het gebied van klimaatadaptatie, klimaat-neutrale steden, bodems, oceanen & wateren en kanker en ambities voor concrete impact in 2030. Voor de implementatie van de missies worden begin 2022 Horizon Europe calls voor onderzoek en innovatie gepubliceerd. RVO organiseert een online evenement om u te informeren over de calls.

Het gaat om een nieuwe en innovatieve manier van samenwerken over sectoren, disciplines en bestuurslagen heen, om het leven van mensen in de Europese Unie en daarbuiten te verbeteren. 

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 42)

Is een ondernemer het niet eens met onze afwijzing? Of bijvoorbeeld met de hoogte van de definitieve subsidie? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen.

Lees verder