vrijdag 22 oktober 2021

Alibaba’s winkelfeest 11.11 uit de startblokken

EMERCE
Alibaba's winkelfeest 11.11 uit de startblokken
Het duurt nog drie weken tot Singles Day, het internationale shoppingfeest van Alibaba Group, maar de eerste inleidende activiteiten zijn al uit de startblokken. Sinds deze week lopen er al honderden live videostreams bij merken, influencers en winkels om consumenten lekker te maken voor 11.11.
Lees verder

Moskou Metro rolt gezichtsherkenning uit
Moskou Metro heeft officieel zijn FacePay biometrische ticketingsysteem gelanceerd in het hele metronetwerk van de Russische hoofdstad. Passagiers worden met hun gezicht herkend.
Lees verder

Deutsche Post DHL: Duizenden meer pakketkluizen dan gepland
Deutsche Post DHL wil komende 2,5 jaar nog eens drieduizend extra pakketkluizen gaan bouwen in Duitsland dan eerder voorzien.
Lees verder

Greyhound naar bedrijf achter FlixBus
De iconische Amerikaanse busdienst voor lange afstanden Greyhound gaat voor 172 miljoen dollar naar het het Duitse FlixMobility, het bedrijf achter de (appgestuurde) FlixBus.
Lees verder

Ook Firefox in Microsoft Store
De browser Firefox wordt opgenomen in de Microsoft Store, een doorbraak, want Microsoft accepteerde voorheen geen concurrerende browsers naast Edge.
Lees verder

The Park Playground opent nieuwe VR-vestiging in Den Haag
The Park Playground opent 7 november zijn nieuwste vestiging in Den Haag.
Lees verder

Grote banken ondersteunen nationale uitrol QR betalingen in Australië
Commonwealth Bank of Australia en National Australia Bank, evenals supermarktketens Coles en Woolworths en fintechs als Azupay, Beem It en Merchant Warrior, hebben toegezegd het nieuwe nationale QR-betalings- en beloningsplatform van het Australische Eftpos-betalingssysteem te ondersteunen.
Lees verder

Gokbedrijf Casumo wil Nederlandse markt betreden
Casumo heeft een vergunning aangevraagd bij de Kansspelautoriteit, zo heeft het bedrijf laten weten in een mail aan affiliates.
Lees verder

Belangstelling domeinnaam .vlaanderen neemt af
Er zijn steeds minder websites met de domeinnaam ".vlaanderen". Dit jaar werden al meer registraties van Vlaamse domeinnamen verwijderd of niet verlengd dan er nieuwe werden aangevraagd, meldt de VRT.
Lees verder