vrijdag 22 oktober 2021

€ 900.000 extra subsidie beschikbaar voor DHI

€ 900.000 extra subsidie beschikbaar voor DHI

Er is € 900.000 extra subsidie beschikbaar voor de subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI).

Lees verder

Workshop: Masterclass afspraken maken Intellectuele Eigendomsrechten, Wageningen, 10 november 2021

Wilt u meer weten over het maken van afspraken over Intellectuele Eigendomsrechten (IE en met name octrooien) in samenwerkingsprogramma's tussen kennisinstellingen, startups en bedrijven t.b.v. de Sustainable Development Goals (SDG's)?

Dan mag u deze masterclass niet missen.

Voor wie

De masterclass is interesant voor docenten in het hoger beroepsonderwijs, op universiteiten en wetenschappers. Maar ook zeker voor start-ups en bedrijven in de sectoren agrofood en tuinbouw die hun innovaties grootschalig (globaal) willen vermarkten en/of zich inzetten voor SDG's.

Lees verder

Mozambikanen in 2 stappen naar kennis over landrechten en landbeheer

Het merendeel van de Mozambikanen woont op het platteland en is voor zowel eten als inkomen afhankelijk van hun land. Toch zijn de meeste boeren niet op de hoogte van hun landrechten, of hoe ze deze kunnen beschermen. Ook zijn ze niet altijd betrokken bij overheidsbesluiten die met het land te maken hebben. Om hier verandering in te brengen financiert het LAND-at-scale-programma een project in Mozambique dat boerengemeenschappen leert over gemeenschappelijk landbeheer en landrechten.

Lees verder

Deadline TVL Q3 verschuift naar 29 oktober

Ondernemers kunnen nog tot 29 oktober 17:00 de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q3 2021 aanvragen. Dit was eigenlijk 26 oktober 17:00 uur. 

Lees verder

Webinar Kansen op het gebied van Green Mobility in de VS

Doet uw bedrijf zaken op het gebied van duurzame mobiliteit? En bent u zich aan het oriënteren op de markt in de Verenigde Staten? Dan is het gratis webinar 'Kansen op het gebied van Green Mobility in de VS' op donderdag 4 november zeker interessant voor u!

Krijg in dit webinar een overzicht van uw kansen in groene mobiliteit in de VS, aan de hand van het marktrapport van het North Carolina Clean Energy Technology Center. U kunt ook uw vragen stellen over duurzame mobiliteit in de staten in het zuidoosten van de VS.

Lees verder