maandag 11 oktober 2021

4G variant Apple Watch alsnog in Nederland verkrijgbaar

EMERCE
4G variant Apple Watch alsnog in Nederland verkrijgbaar
De 4G variant van de Apple Watch is binnenkort alsnog in Nederland verkrijgbaar. In België verschenen de 4G-modellen vorig jaar een maand na de release van de Apple Watch Series 6, maar Nederland moest wachten.
Lees verder

Ace koopt marketingbureau IM Lounge
Het Amsterdamse digitale marketingbureau IM Lounge valt in handen van Ace, dat daarmee expertise op het gebied van media en […]
Lees verder

Belgische ondernemersvereniging: 'Haal barrières voor e-commerce weg'
Pieter Timmermans, gedelegeerd bestuurder van de Belgische ondernemersvereniging VBO, doet in Trends Talk een oproep aan de regeringspartijen om de barrières voor e-commerce op te heffen.
Lees verder

EU doet onderzoek naar Microsoft Teams
Antitrustregelgevers van de EU maken werk van de klacht van chatapp Slack (tegenwoordig van Salesforce) over de integratie met Office.
Lees verder

Firefox browser toont gesponsorde zoekresultaten
Vanaf browserversie 92 en 93 toont de Firefox browser gesponsorde resultaten in de zoekbalk van Amerikaanse gebruikers.
Lees verder

Met .zuerich komt eindelijk het laatste steden-topleveldomein online
In 2012 werd het voor bedrijven en steden mogelijk om hun eigen zogeheten top level domein domain (TLD) aan te vragen. Op 22 november komt een van de laatste stedendomeinen die in 2012 zijn aangevraagd eindelijk voor het publiek beschikbaar: .zuerich. De TLD wordt beheerd door het Britse Centralnic dat wereldwijd bijna 100 internetextensies beheert.
Lees verder

Verdere uitbreiding elektrische vloot DHL
DHL Parcel heeft 400 Toyota's Proace Electric toegevoegd aan zijn Nederlandse vloot. Daarmee komt het totale aantal elektrische voertuigen van DHL in Nederland uit op 1400.
Lees verder

Google gaat tweestapsverificatie verplicht stellen
Google gaat aan het einde van het jaar tweestapsverificatie inschakelen voor 150 miljoen Google-accounts. De 2 miljoen YouTube gebruikers zullen deze beveiliging ook moeten accepteren.
Lees verder

Wetsvoorstel transparantie over inkomsten digitale platformen gestart
Het ministerie van Financiën consulteert de komende tijd een wetsvoorstel waarmee digitale platformen in de toekomst verplicht worden jaarlijks informatie aan te leveren aan de Belastingdienst over verkopers die via hun platformen geld verdienen.
Lees verder