woensdag 1 september 2021

Windows 11 wordt vanaf 5 oktober gefaseerd uitgerold, voorlopig zonder Android apps

EMERCE
Windows 11 wordt vanaf 5 oktober gefaseerd uitgerold, voorlopig zonder Android apps
Windows 11 wordt 5 oktober gelanceerd, maar Microsoft krijgt het niet meer voor elkaar om ondersteuning te bieden voor het installeren van Android apps.
Lees verder

Zuid Korea maakt einde aan appwinkelmonopolie Apple en Google
Zuid-Koreaanse parlementsleden hebben dinsdag een wet aangenomen waardoor Apple en Google app-ontwikkelaars niet langer kunnen dwingen om de betalingssystemen van de techreuzen te gebruiken.
Lees verder

VanMoof haalt 128 miljoen dollar op
Het Nederlandse VanMoof, fabrikant van geavanceerde high tech e-bikes, haalt 128 miljoen dollar aan nieuwe investeringen op. De financiering werd geleid door Hillhouse Investment, een participatiemaatschappij gevestigd in Aziƫ.
Lees verder

31 miljoen groeigeld voor Utrechts Trengo
De Nederlandse scale-up Trengo haalt 31 miljoen euro venture capital op bij Insight Partners en Peak. De leverancier van het gelijknamig omnichannel communicatieplatform investeert in groeiversnelling.
Lees verder

Philips TV onthult twee nieuwe premium OLED+ sets
Philips TV en audiobedrijf Bowers & Wilkins introduceren dit jaar de nieuwe Philips OLED+986 en OLED+936, beide toestellen voorzien van krachtige OLED-panelen, een 5e generatie P5 Intelligent Dual Picture Engine-verwerkingssuite en 'verbeterde scherpte'.
Lees verder

IAB met reclamestandaarden voor gaming en e-sports
Reclameclub IAB publiceert standaarden die het makkelijker moet maken voor adverteerders en reclamebureaus om te adverteren in games.
Lees verder

TOM opent fietsenmagazijn in Lommel
De TOM-Group uit Bladel opent een nieuw magazijn in het Belgische Lommel, de eerste buiten Nederland.
Lees verder

The Next Closet haalt 3 miljoen financiering op
The Next Closet, pionier op het gebied van online tweedehands designermode, heeft een investering opgehaald van drie miljoen euro bij 4impact, het Borski Fund en haar business angels en investeerders, waaronder PDENH.
Lees verder

Nieuwe erotiekgroep EQOM neemt Christine le Duc over
Neerlands oudste erotiekbedrijf Christine le Duc komt in handen van de onlangs opgerichte EQOM Group, tevens moederbedrijf van EasyToys.
Lees verder