maandag 13 september 2021

"Wij maken het verschil in de wereld van plastic"

"Wij maken het verschil in de wereld van plastic"

Van alle plastic geproduceerd sinds de jaren '50, wordt slecht 1,7 % effectief gerecycled. Searious Business laat zien hoe het beter kan. En écht beter, want ze werken aan slimme alternatieven op internationaal niveau. "Wij stimuleren circulaire economie. Niet met alleen woorden en beleid, maar ook daadwerkelijk met implementatie van veranderingen."

Lees verder

Webinar Compound Semiconductor Materialen Taiwan

Bent u actief op het gebied van (geïntegreerde) fotonica en/of semiconductor én geïnteresseerd om kennis te maken met het Compound Semiconductor-netwerk in Taiwan? Als u op R&D-gebied graag de samenwerking verkent met Taiwanese partners, meld u dan aan voor het webinar Compound Semiconductor Materialen dat plaatsvindt op 23 september.

Lees verder

TVL Q3 2021 uitgelegd in video

Ondernemers die in problemen komen met de vaste lasten kunnen TVL Q3 2021 aanvragen tot 26 oktober (17:00 uur). Bekijk de video voor meer uitleg.

Lees verder

Virtuele matchmaking voor ondernemers in de mode

Bent u ondernemer in de mode en wilt u in korte tijd veel nieuwe relaties benoemen? Ontmoet uw toekomstige zakenpartner in de internationale modebranche in een virtueel matchmakingsprogramma tijdens de Torino Fashion Match 2021.

Om concurrerend te blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant zijn voor uw netwerk. KVK en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunen met Enterprise Europe Network (EEN) ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de mode- en textielsector.

Lees verder

RVO schuift aan bij webinar NBA 16 september

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) geeft in haar webinar op donderdag 16 september hulp aan accountants over de coronasteunmaatregelen Noodmaatregel Overbrugging Werkgele

Lees verder