donderdag 23 september 2021

Werken in levende deltagebieden

Werken in levende deltagebieden

Werkt u aan beleid, in bestuur of juist in de uitvoering op het gebied van water, natuur, ruimtelijke ordening of klimaat? Neem dan op 4 oktober deel aan de themadag Werken in levende deltagebieden.

Lees verder

Zakelijke kansen watersector in Mexicaanse steden en industrie

Mexico kampt met problemen op het gebied van water. Werkt u in de watersector en wilt u hier meer over weten? Op 19 oktober presenteren wij een studie die antwoord geeft op uw vragen. Meld u aan voor de online presentatie!

Mexico heeft bijna 120 miljoen inwoners, 2 oceanen en een gebied dat 47x groter is dan Nederland. Het land heeft verschillende problemen met water en de watersector is complex. Hier liggen dus investeringsmogelijkheden.

Lees verder

Online matchmaking evenement Diagnostiek en preventie

Bent u werkzaam op het gebied van 'personalised medicine' met de focus op diagnostiek en preventie? Krijg nieuwe inzichten én ontmoet experts tijdens het online evenement 'Een nieuw tijdperk voor preventie en diagnostiek' op 12 oktober.

Lees verder

Internationale regelingen: van RVO naar Invest International

Vanaf 1 oktober verhuist het beheer van een aantal internationale subsidies van RVO naar Invest International. Het gaat om DGGF, DTIF, ORIO, D2B en DRIVE.

Lees verder

"Advance Care Planning gaat om kwaliteit van leven"

De 16 organisaties uit het Samenwerkingsprogramma Integrale Ouderenzorg Zeeland (IOZ) willen meer rekening houden met wensen van cliënten en een effectievere verbinding creëren tussen verschillende zorginstanties. Dat is niet gemakkelijk in de snel vergrijzende provincie. Maar de Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW) helpt ze daarbij.

Lees verder