dinsdag 21 september 2021

Webinar: Uw digitale uitvinding beschermen

Webinar: Uw digitale uitvinding beschermen

Wat is de beste manier om uw digitale uitvindingen te beschermen? Een octrooi, handelsgeheim of auteursrechten? En hoe zit het met intellectuele eigendomsrechten in computerprogramma's, apps, big data en het internet? Van wie zijn de gegevens die met digitale technologie├źn worden bedacht?

Lees verder

Effect hoge elektriciteitsprijzen op SDE-subsidie

De afgelopen periode waren de elektriciteitsprijzen hoog.

Lees verder

Kansenwebinar Maritiem en havens in Frankrijk

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen en zakenkansen in de maritieme en havensector in Frankrijk? Doe dan mee met het kansenwebinar op 13 oktober.

Frankrijk is het 2e maritieme land ter wereld met een Exclusieve Economische Zone van meer dan 11 miljoen km². Er zijn 5 oceanen dichtbij. De Franse kustlijn heeft een lengte van 4.170 km en telt 66 zeehavens. In 2017 hebben deze havens bijna 359 miljoen ton vracht verwerkt en 28,5 miljoen passagiers vervoerd.

Lees verder

7 miljard euro beschikbaar in nieuwe CEF Transport call

De Europese Commissie lanceerde op 16 september de 2021 CEF Transport-call voor transportinfrastructuur. Dit is de eerste call (openstelling) in de nieuwe budgetperiode 2021-2027.

Lees verder

Deadline vaststelling TVL Q1 verschuift 6 weken

De deadline voor de vaststelling van TVL Q1 2021 sluit op 12 november. Dit was eigenlijk 1 oktober. Ondernemers hebben langer de tijd om hun omzetgegevens aan te leveren.

Lees verder