donderdag 2 september 2021

Webinar Flexwonen, interessant… maar waar dan?

Webinar Flexwonen, interessant… maar waar dan?

Prettig en betaalbaar wonen moet voor iedereen beschikbaar zijn. En soms ook met spoed na bijvoorbeeld een scheiding of uitstroom uit de opvang. Flexwonen zorgt voor snelle woonoplossingen en ontwikkelt zich naast het reguliere huren en kopen tot een opkomend nieuw onderdeel van de woningmarkt.

Flexwoningen zijn tijdelijke woningen die verplaatsbaar, stapelbaar of schakelbaar zijn.

Lees verder

Virtuele handelsmissie Digitale technologie Panama

Bent u een innovatief bedrijf uit Nederland, Curaçao, Aruba of Sint Maarten en actief op het gebied van digitale technologie? Zoekt u nieuwe kansen voor uw bedrijf in een stabiele, centraal gelegen economie in Midden-Amerika? Neem dan deel aan de 3-daagse virtuele handelsmissie digitale technologie Panama, van 25 tot en met 27 oktober. 

Lees verder

Digitaal event Nature-based solutions met Wereldbank en Asian Development Bank

Bent u actief op het gebied van Nature-based solutions (NbS) in waterbeheer of infrastructuur? Ga in gesprek over de uitdagingen en ambities in NbS-ontwikkelingsprojecten van de Wereldbank en Asian Development Bank (ADB). Doe mee met dit digitale event op 24 september.

Dit interactieve evenement is bijzonder interessant voor ondernemers en wetenschappers die internationaal willen samenwerken aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De voertaal is Engels.

Lees verder

EenVandaag over de TVL & bezwaren

EenVandaag besteedt in de uitzending van 2 september aandacht aan 2 ondernemers die in bezwaar zijn gegaan tegen een besluit. 

Lees verder

Webinar Subsidieregeling Verduurzaming MKB (voor energieadviseurs)

Bent u energieadviseur en helpt u mkb-ondernemers bij verduurzaming van hun onderneming? Wilt u weten hoe de regeling is opgebouwd? En hoe u de mkb-ondernemer kunt ontzorgen? Meld u dan aan voor dit webinar.

Vanaf 1 oktober 2021 is de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) open om ondernemers te stimuleren die zich laten adviseren en ondersteunen door een energieadviseur. Ondernemers kunnen voor de kosten voor energieadvies en ondersteuning subsidie ontvangen.

Lees verder