dinsdag 7 september 2021

Webinar Eurostars-programma

Webinar Eurostars-programma

Bent u mkb-ondernemer in de high tech onderzoeks- en ontwikkelingssector? Werkt u daarbij samen met partners in andere landen of wilt u dit in toekomst gaan doen? Dan is Eurostars misschien voor u een interessante subsidie. Wilt u meer weten over Eurostars? Volg dan de online informatiebijeenkomst.

De eerste call van het nieuwe Eurostars-3 programma opende op 2 september 2021. De sluitingsdatum voor het indienen van aanvragen is op 4 november 2021, 14:00 uur.

Lees verder

Informatiesessie Europees Defensiefonds

Bent u geĆÆnteresseerd in het Europees Defensiefonds? En werkt u met innovatieve technologie die mogelijk interessant is voor de defensiesector? Dan is de online informatiesessie een ideale kans voor u om meer te weten te komen over het fonds.

In navolging op de publicatie 'European Defence Fund (EDF) 2021 call for proposals', organiseert RVO een digitale informatiesessie. De sessie is bedoeld als korte introductie op het Europees Defensiefondsprogramma. In de sessie van ongeveer 1 uur, kunt u verkennen of dit programma kansen voor u biedt.

Lees verder

Veel gevraagd: wat is de status van mijn TVL-aanvraag?

Nadat een aanvraag is ingediend gaan wij deze beoordelen. Binnen 8 weken (of voor grote ondernemingen: 13 weken) hoort u of wij uw aanvraag goedkeuren. U ontvangt per e-mail een besluit.

Lees verder

Free From Functional Food 2021 matchmaking event

Is uw bedrijf bezig met het verbeteren of innoveren van voedselindustrie? Bijvoorbeeld door u (ook) te richten op de populaire eetgewoontes vegan, organic, functionele voeding en gezonde voeding. En gaat u naar de internationale vakbeurs Free From Functional Food & Health Ingredients 2021? Meld u dan aan voor ons matchmaking evenement.

Door deelname aan dit fysieke speeddating evenement kunt u in korte tijd veel potentiƫle zakenpartners spreken. U nodigt uw gesprekspartners van te voren uit via de website.

Lees verder

Nomineer innovatietalent voor Europese prijzen
Man idee thumb

Kent u een veelbelovende uitvinder? Nomineer deze dan voor de European Inventor Award. Of bent u zelf uitvinder en 30 jaar of jonger? Meld u aan en maak kans op de Young Inventors prize.

Lees verder