donderdag 16 september 2021

Verzendplatform Sendcloud haalt €150 miljoen op

EMERCE
Verzendplatform Sendcloud haalt €150 miljoen op
Verzendplatform Sendcloud heeft 150 miljoen euro opgehaald in een Series C-financieringsronde. De ronde werd geleid door Softbank Vision Fund 2.
Lees verder

Fusie Muziekweb en Beeld en Geluid
De manier waarop muziek tot ons komt is de laatste decennia flink aan verandering onderhevig. Van publieke radiogolven, via fysieke dragers en illegale content op lokale storage naar commerciële streamingdiensten.
Lees verder

Zeeland is koploper met 1 GB verbindingen
Zeeland is koploper met 1 GB verbindingen. Groningen en Noord-Holland lopen het verst achter. Dat blijkt uit een analyse van online vergelijker Pricewise.
Lees verder

'Nederland duikelt uit top 10 in Digital Quality of Life index'
Nederland staat wereldwijd op de elfde plaats wat betreft digitale levenskwaliteit. Op de aspecten internetbetaalbaarheid en internetkwaliteit scoort ons land ondermaats. Dat blijkt uit het jaarlijkse Digital Quality of Life (DQL)-onderzoek in 110 landen van cybersecuritybedrijf Surfshark in samenwerking met lokale partijen, waaronder het Nederlandse VPNdiensten.nl.
Lees verder

Specs Fairphone 4 gelekt
Via een Zwitserse prijsvergelijker zijn specificaties gelekt van de nog niet aangekondigde Fairphone 4. Het toestel van Nederlandse makelij lijkt een 6,3 inch-scherm te krijgen, naast een 48-megapixelcamera.
Lees verder

Walmart lanceert autonome bezorgdienst met Ford
Warenhuis Walmart, Argo AI en Ford ontwikkelen een gezamenlijke bezorgdienst voor autonome voertuigen in Austin, Miami en Washington D.C.
Lees verder

Eerlijke boekingssite Moonback live
De eerlijke boekingssite Moonback is na een crowdfundingactie waarbij 2 miljoen euro werd opgehaald vandaag live gegaan.
Lees verder

Na Bezos en Branson nu ook Elon Musk met private ruimtemissie
Donderdagnacht om 02.02 uur Nederlandse tijd is SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk, zijn Inspiration4-missie gestart. De lancering was live te volgen (zie YouTube video hieronder).
Lees verder

Europees onderzoek naar gegevensverwerking TikTok
De Ierse Commissie voor gegevensbescherming stelt een onderzoek in naar TikTok met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens van […]
Lees verder