maandag 6 september 2021

Twitter zet nieuwe functies aan

EMERCE
Twitter zet nieuwe functies aan
Twitter heeft zijn eerder dit jaar aangekondigde functies Super Follows en Safety Mode officieel uitgerold naar zijn mobiele app en website.
Lees verder

'Dagaanbiedingensites zijn meestal niet voordeliger'
Dagaanbiedingensites zijn meestal niet voordeliger dan andere webwinkels. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Ruim de helft van de aanbiedingen zijn ergens anders net zo duur of zelfs goedkoper.
Lees verder

Infographic: heeft het kantoor nog toekomst?
Na anderhalf jaar noodgedwongen thuiswerken, is inmiddels duidelijk dat een volledige terugkeer naar kantoor voor velen niet meer wenselijk is. Maar wat betekent dit voor het kantoor zelf? Verdwijnt het volledig?
Lees verder

Parkeren met Bitcoin of Ethereum nu mogelijk in Brussel en Antwerpen
Seety, de Belgische start-up en pionier in digitaal parkeren, is de eerste parkeerapp in Belgiƫ die cryptomunten aanvaardt. Voortaan kan met zeven verschillende cryptocurrencies worden betaald.
Lees verder

Shopify komt met hardware kassa
Nederlandse webshops met Shopify kunnen binnenkort een kassaterminal van het bedrijf in hun fysieke winkel plaatsen. Het iPad-achtige apparaat helpt klanten persoonlijker te bedienen en offline en online kanalen versmelten.
Lees verder

'Zeer beperkte satellietcommunicatie in iPhone 13'
Apples iPhone 13, die deze maand wordt aangekondigd, krijgt naar verluidt ondersteuning voor satellietcommunicatie, maar internetten en bellen is er vooralsnog niet bij.
Lees verder

Veiling 5GHz-frequentie voor 5G vertraagd
De veiling van de 3,5 GHz-frequentiebanden voor 5G loopt vertraging op vanwege een rechtszaak tussen de overheid en satellietbedrijf Inmarsat. De veiling zal april 2022 niet plaats kunnen vinden zoals oorspronkelijk gepland.
Lees verder

Utrechtse horeca willen afvalvrije afhaal- en bezorgmaaltijden
Na Rotterdam kiezen nu ook Utrechtse horeca ervoor hun afhaalmaaltijden via het zogenoemde PackBack-principe te bezorgen. Restaurants bieden klanten de mogelijkheid om hun maaltijd in een herbruikbare verpakking te laten bezorgen. De initiatiefnemers zijn campagneorganisatie Mission Reuse en start-up PackBack.
Lees verder

Berlin Brands Group haalt 600 miljoen op
De opkoper van Amazon-shops Berlin Brands Group heeft zeshonderd miljoen euro nieuw werkkapitaal opgehaald.
Lees verder