maandag 27 september 2021

Technisch directeur Facebook stapt op

EMERCE
Technisch directeur Facebook stapt op
CTO Mike Schroepfer legt volgend jaar zijn functie neer bij Facebook. Hij wordt vervangen door een andere oudgediende Andrew Bosworth.
Lees verder

Ook Artefact wordt reclamepartner voor Amazon Benelux
Artefact is toegelaten als partner op Amazons Advertising Sales Partner-netwerk. Het bureau heeft laten zien dat het ook voor de Benelus-markt voldoende kennis en middelen in huis heeft om budgetten van klanten op de handelssite te besteden.
Lees verder

Doordash neemt belang in flitsbezorger Flink
Doordash, een Amerikaanse variant op Just Eat Takeaway, zou voor honderden miljoenen euro's een belang hebben verworven in de Duitse flitsbezorger Flink.
Lees verder

Nieuwe Safari al beschikbaar voor Mac-gebruikers
Apple heeft zijn nieuwe browser Safari 15 reeds beschikbaar gesteld voor zowel gebruikers van macOS Big Sur als macOS Catalina in afwachting van macOS Monterey.
Lees verder

Beeld en Geluid maakt historische platencollectie toegankelijk
Instituut Beeld en Geluid in Hilversum lanceert de nieuwe applicatie Groef. Deze webapplicatie geeft op een speelse manier een uniek inkijkje in het muziekaanbod in de platenwinkels van de jaren 1910-1960.
Lees verder

Infographic: het hybride kantoor
Sinds 2020 is het aantal Amerikanen dat vanuit huis werkt verdrievoudigd door corona. 95 procent van de kantoorwerkers is tijdens de pandemie gedeeltelijk overgestapt op werken op afstand. Toch moet ook een deel van de tijd op kantoor worden doorgebracht. Bedrijven moeten hybride werkplekken ontwikkelen om het beste van twee werelden te combineren.
Lees verder

Eerste indruk: iPhone 13
Apple hoeft niet bang te zijn dat het versienummer (het ongeluksgetal 13) gebruikers ervan zal weerhouden om de nieuwe iPhones te kopen. Analisten verwachten dat de vraag wederom erg groot zal zijn. Maar voor de grote veranderingen kun je beter op het volgende model wachten. Een eerste indruk van de iPhone 13.
Lees verder

Derek Vreeburg (Biller): 'We waren verbaasd dat het nog niet bestond'
Met Biller kunnen bedrijven snel en veilig online 'op factuur' een aankoop doen bij andere bedrijven. "Er worden al b2c-oplossingen aangeboden. Wij specialiseren ons in b2b", zegt CEO Derek Vreeburg.
Lees verder

Label A valt in handen van bureaugroep Ace
Het Rotterdamse digitale ontwerpbureau Label A valt in handen van Ace, dat daarmee verder invulling geeft aan zijn ambitie om 'connected brands' te kunnen maken.
Lees verder