donderdag 2 september 2021

Stichting SOMI start collectief onderzoek naar 533 miljoen gelekte Facebook-accounts

EMERCE
Stichting SOMI start collectief onderzoek naar 533 miljoen gelekte Facebook-accounts
Vanaf vandaag maakt Stichting SOMI het voor alle Europese consumenten mogelijk om via haar SOMI app te controleren of zij slachtoffer zijn geworden van het Facebook-lek van april van dit jaar. Ook kan er worden gezien welke persoonsgegevens van hen op het Darkweb circuleren.
Lees verder

Albert Heijn opent hub in Venlo
Albert Heijn opent een nieuwe thuisbezorglocatie in Venlo. Door de uitbreiding wordt het bezorggebied van de supermarkt vergroot.
Lees verder

'Digitale vaardigheden van medewerkers in de huisartsenzorg moeten naar een hoger niveau'
Een groot deel van de medewerkers in de huisartsenzorg (huisartsenpraktijken, huisartsenposten en zorggroepen) voelt zich niet voldoende digitaal vaardig om het werk goed te kunnen doen. Dat blijkt uit onderzoek van Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) in samenwerking met de coalitie Digivaardig in de Zorg onder medewerkers uit de huisartsenzorg.
Lees verder

LinkedIn stopt alweer met zijn Stories videoformaat
Na Twitter is ook Linkedin alweer gestopt met zijn Stories formaat, verhaallijnen met een vluchtig karakter. Op 30 september stopt de ondersteuning.
Lees verder

Nieuw datacenter in Appingedam
De gemeente Appingedam meldt dat er plannen zijn voor een datacenter op bedrijventerrein Fivelpoort. De gemeente start daarom met inspraak voor het bestemmingsplan, meldt de Eemskrant. Om welk bedrijf het gaat is niet bekend.
Lees verder

Ruimteruzie Musk en Bezos laait op
Jeff Bezos heeft mede-miljardair Elon Musk in zijn vizier wat betreft zijn ondernemingen in de ruimte. Hij klaagt voor de […]
Lees verder

Hans Willem Cortenraad na 18 jaar weg bij CB
Op 1 januari 2022 stopt Hans Willem Cortenraad na 18 jaar als algemeen directeur van logistiek dienstverlener CB.
Lees verder

ISM eCompany wordt onderdeel van Duits valantic
E-commerce- en marketingbureau ISM eCompany wordt onderdeel van bedrijvengroep Valantic. Het is de eerste overname buiten de Duitstalige markt en onderdeel van een groeiplan richting Benelux en Scandinaviƫ.
Lees verder

12,2 miljoen groeigeld voor Rabo spinoff SurePay
SurePay heeft in een financieringsronde onder leiding van Connected Capital met IRIS Capital 12,2 miljoen euro opgehaald om haar dienstverlening in Europa uit te breiden.
Lees verder