woensdag 22 september 2021

Seminar België: Circulaire economie in de gebouwde omgeving en plastics

Seminar België: Circulaire economie in de gebouwde omgeving en plastics

Bent u actief op het gebied van de circulaire economie in de gebouwde omgeving of in de plasticsector? En wilt u meer weten over uw kansen op de Belgische markt? Meldt u zich dan aan voor het kansenseminar op 12 oktober. U kunt fysiek aanwezig zijn of het seminar digitaal volgen.

Als buurlanden zijn Nederland en België economisch sterk met elkaar verbonden. Door de transitie naar een circulaire economie kan de handelsrelatie de komende jaren nog intensiever worden.

Lees verder

WBSO in 2022: meer flexibiliteit bij aanvragen en verrekenen

Er komen in 2022 een aantal wijzigingen in de WBSO-wetgeving. Zo gaat het aanvragen van de WBSO flexibeler en eenvoudiger en kunnen bedrijven het WBSO-voordeel sneller verrekenen.

Lees verder

Digitale meet-up Life Sciences & Health Italië

Bent u op zoek naar de nieuwste Life Sciences & Health (LSH)-trends in Italië? Wilt u leren hoe u de Topsector LSH en de Nederlandse overheid kunt inzetten om in contact te komen met belangrijke stakeholders? Meld u dan aan voor de Health~Holland digitale meet-up op 13 oktober.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 19 september?

In totaal zijn 330.477 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Technische problemen bij de vaststelling: mogelijke oplossingen

Soms ervaren ondernemers technische problemen bij het beheren van een TVL-aanvraag. Vooral wanneer ze vaststelling willen aanvragen of aanvullende informatie willen insturen. Tips.

Lees verder