dinsdag 14 september 2021

Moeder Media.Monks verdubbelt omzet eerste helft 2021

EMERCE
Moeder Media.Monks verdubbelt omzet eerste helft 2021
S4 Capital ziet de omzet over de eerste zes maanden van het boekjaar met 91 procent groeien tot 278 miljoen euro.
Lees verder

Binance lonkt naar Amerikaanse beurs
CEO Changpeng 'CZ' Zhao van cryptobeurs Binance verwacht dat zijn Amerikaanse filiaal binnen drie jaar een beursnotering kan krijgen.
Lees verder

'Voorbereidingen beursgang Stripe'
Het betaalbedrijf Stripe begint gesprekken met investeringsbanken die kunnen leiden tot een beursgang volgend jaar.
Lees verder

Online Radio Awards naar voorjaar 2022
De organisatie van de Online Radio Awards, de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en medianieuwssite Spreekbuis.nl, schuift de uitreiking van de Online Radio Awards door naar 19 mei volgend jaar.
Lees verder

'Uitspraak in Uber-zaak grote overwinning voor chauffeurs'
Uber-chauffeurs sinds vandaag automatisch bij Uber in dienst en het taxibedrijf moet de chauffeurs betalen en behandelen volgens de cao Taxivervoer. Dat heeft de rechter bepaald in een zaak die FNV had aangespannen.
Lees verder

De Jonge wil wetgeving voor CoronaMelder-app verlengen
Demissionair minister De Jonge wil de wetgeving die de CoronaMelder-app mogelijk maakt wederom verlengen, tot 10 januari 2022. Dat laat de bewindsman weten in een brief aan de Eerste en Tweede Kamer.
Lees verder

120 miljoen euro voor commercetools
Het van oorsprong Duitse e-commerceplatform Commercetools heeft 120 miljoen euro venture capital opgehaald tegen een waardering van 1,6 miljard euro.
Lees verder

Quintin Schevernels weg als CEO Funda
De CEO van Funda, Quintin Schevernels, vertrekt eind 2021 bij de huizensite. Groepen aandeelhouders zijn het al jaren niet eens over hun toekomstbeeld. Schevernels ziet zich geremd in de uitvoering van zijn plan en stapt op.
Lees verder

Europees vrij spel voor bigtech, Ieren handhaven AVG niet
De privacywaakhond in Ierland, het land met de EU-hoofdkantoren van Facebook, Google, Twitter en TikTok, heeft 98 procent van de grote privacyklachten niet afgehandeld. De organisatie komt steeds meer onder druk te staan om zijn lankmoedige houding.
Lees verder