donderdag 16 september 2021

Missie voor Start-ups Finland - Slush 2021

Missie voor Start-ups Finland - Slush 2021

Wil jij je positie als Nederlandse start-up versterken? Ga met ons mee naar Slush 2021, van 29 november t/m 3 december in Helsinki, Finland.

Lees verder

Digitale meet-up Life Sciences & Health Oekraïne

Bent u benieuwd naar zakelijke kansen en laatste trends in de Life Sciences & Health (LSH)-sector in Oekraïne? Meld u dan aan voor de Health~Holland digitale meet-up op 12 oktober 2021.

In 2019 schreef Orange Health Consultants, in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het kansenrapport Health Care in Ukraine (pdf). Dit rapport gaat in op de kansen in het Oekraïense gezondheidszorgsysteem en de mogelijkheden voor samenwerking tussen Nederland en Oekraïne.

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL

Is een ondernemer het niet eens met onze afwijzing? Of bijvoorbeeld met de hoogte van de definitieve subsidie? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen.

Lees verder

Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee (28 september, 9:30 uur)

Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor uw vraagstuk.

Tijdens de bijeenkomsten kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige experts van Octrooicentrum Nederland en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Lees verder

Accountantsproducten voor vaststelling TVL Q2 en TVL Q3 beschikbaar

De accountantsproducten voor de vaststelling van TVL Q2 en TVL Q3 zijn beschikbaar. Ondernemers met een TVL-aanvraag van € 125.000 of meer, moeten vanaf Q1 een accountantsproduct meesturen. 

Lees verder