donderdag 9 september 2021

Meld u aan voor the Future of Us

Meld u aan voor the Future of Us

Wat weet u over de laatste ontwikkelingen in de energietransitie en circulaire economie? Houd uzelf op de hoogte met het gratis online innovatief evenement The Future of Us.

Lees verder

Informatiebijeenkomst subsidieregeling cyberweerbaarheid 2021 (30 september)

Heeft u ideeën of plannen om te werken aan de cyberweerbaarheid van ondernemend Nederland, en zijn deze plannen gericht op de niet-vitale sectoren? Meld u dan aan voor deze online informatiebijeenkomst over de subsidieregeling cyberweerbaarheid.

De regeling biedt cyberweerbaarheidsnetwerken de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het weerbaar maken van ondernemingen tegen digitale bedreigingen.

Lees verder

Smart City missie naar Smart City Expo World Congress Barcelona

Is uw bedrijf actief op het gebied van slimme en duurzame stedelijke ontwikkeling? Neem dan van 14 tot en met 18 november 2021 deel aan de Smart City-missie naar Smart City Expo World Congress in Barcelona. 

Let op: Voor deze missie geldt een COVID-19-clausule!

Lees verder

Op tijd starten voor ondernemers die een accountantsproduct nodig hebben

We vragen ondernemers die voor TVL Q3 vanaf €125.000 verwachten aan te vragen niet te lang te wachten. Zij moeten direct een accountantsproduct toevoegen bij de aanvraag.

Lees verder

"Enterprise Europe Network koppelde ons bedrijf aan een potentiële zakenpartner"

Wereldwijd gebruiken verkeersleiders in de lucht- en scheepvaart de spraak-communicatiesystemen van MEP. Het Enterprise Europe Network (EEN) koppelde MEP aan een Frans bedrijf dat offshore windmolenparken beheert. Dat resulteerde in een samenwerking.

Lees verder