dinsdag 7 september 2021

Mediahuis Ventures neemt belang in myskillcamp

EMERCE
Mediahuis Ventures neemt belang in myskillcamp
De investeringstak van uitgeefbedrijf Mediahuis neemt voor 3,5 miljoen euro deel aan de investeringsronde in online trainingbedrijf myskillcamp.
Lees verder

Telenet, UZA en DIGIMedical testen mogelijkheden van 5G in de zorg uit
Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) en telecomoperator Telenet testen een Virtual Reality-robot uit om patiënten die voor langere tijd in het ziekenhuis verblijven voor even naar een andere plek te brengen, zij het virtueel.
Lees verder

'Tesla traint Autopilot in Europa'
De software van Tesla's zou verklappen dat de autofabrikant zijn computers traint om autonoom over de Europese wegen te kunnen rijden.
Lees verder

F1 Zandvoort: 1,2 miljoen racefans in bestand
Meer dan een miljoen mensen willen graag naar de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort. De organisatie heeft al deze mensen in bestand en mailt, sms't of appt nog over de races die komende jaren plaatsvinden.
Lees verder

Lenovo kondigt ThinkBook laptops aan met Windows 11
Binnenkort zijn zakelijke Thinkbook-laptops beschikbaar met vooraf geïnstalleerde Windows 11-software. ThinkBook-laptops die eind 2020 en begin 2021 zijn aangekondigd, zijn later dit jaar beschikbaar met de vooraf geïnstalleerde Windows 11, waaronder: ThinkBook Plus Gen 2 i, ThinkBook 13x i, ThinkBook 14p Gen 2 AMD, ThinkBook 16p Gen 2 AMD. Dat geldt verder ook voor ThinkBook 14 Gen 2 i en ThinkBook 15 Gen 2 i ThinkBook 14s Yoga en ThinkBook 13s Gen 3 AMD. Windows 11 wordt 5 oktober officieel uitgerold, maar in eerste instantie voor nieuwe pc's en laptops.
Lees verder

Apax en Warburg Pincus nemen T-Mobile over van Deutsche Telekom en Tele2
Deutsche Telekom en Tele2 hebben overeenstemming hebben bereikt over de voorgenomen verkoop van hun belangen in T-Mobile Nederland door investeerders Apax Partner en Warburg Pincus voor 5,1 miljard euro.
Lees verder

Duitsland wil dat telefoonfabrikanten 7 jaar beveiligingsupdates aanbieden
De Duitse federale regering wil dat de Europese Unie de telecomsector onder druk zet om consumenten ten minste zeven jaar beveiligingsupdates en reserveonderdelen voor smartphones aan te bieden.
Lees verder

Topman Richard Liu legt dagelijkse leiding JD.com neer
Topman Richard Liu gaat niet langer de dagelijkse activiteiten leiden van de Chinese e-commerce gigant JD.com.
Lees verder

Betalingsbereidheid verzendkosten daalt van €5,80 naar €3,40
Met een bedrag van 3,40 euro zijn Nederlanders het meest gierig als het gaat om verzendkosten voor pakketjes. Gemiddeld zijn Europeanen voor een bestelling van 50 euro bereid 4,10 euro te betalen. Dat blijkt uit de E-commerce Delivery Compass van Sendcloud, uitgevoerd onder 7873 consumenten uit acht Europese landen.
Lees verder